12 konsere 730 bin kişi

untitledFanta Gençlik Festivali kapsamında yollara düşen Tarkan ve Manga’nın 12. durağı İzmit oldu. Büyük ilgi gören bu konserle birlikte festival takipçilerinin sayısı 730 bini buldu.

10. yılını kutlayan Fanta Gençlik Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festival kapsamında şehir şehir dolaşan Tarkan ve Manga, önceki gün de İzmit’te hayranlarıyla buluştu. İzmit Seka Park’ta düzenlenen konsere ilgi büyüktü. Hem İzmit hem de civar illerden gelen yaklaşık 60 bin kişi, konser alanına giden yollarda trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Konserin açılışını 2010 Eurovision Şarkı Yarışması ikincisi maNga yaptı. Alanı dolduranlara kendilerine eşlik ettikleri için teşekkür eden maNga’nın ardından ise mikrofonu Tarkan devraldı. İzmitliler’le beş yıl aradan sonra yeniden buluşan Tarkan, seyircileri “Hoş geldiniz, şahane gözüküyorsunuz, çok özledim sizi” diye selamladıktan sonra şarkılarına geçti. Toplam 20 şarkı seslendiren sanatçı, gecenin sonunda sevenlerine “Kocaeli, adın çok eskiden beri kalbimde yazılı” diyerek veda etti. İzmit’te 60, Antalya’da 90, Ankara’da ise 100 bin kişinin izlediği festival, 12 konser sonunda 730 bin kişiye ulaşmış oldu.

hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!