Bu ne sevgi

Tarkan, önceki akşam Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. 6 bin 500 kişinin izlediği konserde beş genç kız sahneye fırlayıp ünlü şarkıcıyı öpücüğe boğdu.

Merdivenler bile doldu
Üç yıllık aradan sonra “Adımı Kalbine Yaz” adlı yeni albümünü çıkaran Tarkan, 31 Temmuz ve 1 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser vermiş, 5 bin kişi kapasiteli alanda gerçekleşen her iki konserde de merdivenler bile hıncahınç dolmuştu. Tarkan, önceki gece bir kez daha Açıkhava sahnesindeydi. Ve bu konserde de sanatçıyı 6 bin 500 hayranı izledi.

Bütün kadınlar adına öptü
Tarkan, iki saatlik konseri boyunca toplam 20 şarkı seslendirdi. Ve her şarkısının ardından ayakta alkışlandı. Seyirciye veda ettikten sonra sahneye yeniden çağrılan Tarkan, finali “İşim Olmaz” şarkısıyla yaptı. Bu sırada sahneye beş genç kız fırladı ve ünlü şarkıcıyı öpücük yağmuruna tuttu. Korumalar tarafından sahneden indirilen kızlardan biri, Tarkan’a “Seni bütün kadınlar adına öptüm” dedi.

Sözleri unuttu
“Kayıp” şarkısını seslendirirken sözleri unutan Tarkan, “Arada böyle şeyler olur, beni mazur görün” diyerek özür diledi.
Büşra BOZOK

hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!