Tarkan çocuklar için sahnede

magazincity8679-600x300Megastar Tarkan, Çaba Derneği’nin 10. Yıl Balosu’nda çocuklar yararına bir konser verecek

Megastar Tarkan, Çaba Derneği’nin 10. Yıl Balosu’nda çocuklar yararına bir konser verecek

ÇABA Derneği, 02 Haziran Salı akşamı Raffles İstanbul Zorlu Center’da görkemli bir yardım balosu düzenlemeye hazırlanıyor. Baloda ünlü anneler ve oğullar, Atelier Sıla Öztürk tasarımı kıyafetlerle podyumda yürürken, gecenin en büyük sürprizi Tarkan olacak. Megastar şarkılarını bu kez çocuklar yararına söyleyecek!

Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin pek çok bölgesinde birbirinden güzel ve önemli projelere imza atan, yardım faaliyetleri düzenleyen ÇABA Derneği, 10.yılını özel bir organizasyonla kutluyor. “Çocuklar İçin Çabalayın“ sloganıyla kurulan ÇABA Derneği, 02 Haziran Salı akşamı Raffles İstanbul Zorlu Center’da görkemli bir yardım balosu düzenleyecek. Ünlü anneler ve oğullar baloda gerçekleştirilecek defilede podyuma çıkacak. Koreografisi Cem Görk tarafından yapılacak Atelier Sıla Öztürk yardım defilesinde; Arzum Onan Aslantuğ, Ayşegül Dinçkök, Berna Sağlam Naipoğlu, Bettina Machler, Candan Kıramer, Demet Akbağ, Eda Kosif, Pamir Pekin ve Reyhan Demirören gibi yirmiye yakın tanınmış isim podyumda yürüyecek.

Tarkan, Çocuklar İçin Sahnede

Gecenin en büyük ve en merakla beklenen sürprizi ise Tarkan’ın vereceği konser olacak. Bir buçuk saat boyunca sahnede kalacak olan Megastar’ın desteği ve podyumda atılan her adım, daha çok çocuğun hayata kazandırılması için büyük bir adıma dönüşecek.

Tarkan’ın konser vereceği özel organizasyon için cemiyet hayatının ünlü isimleri de şimdiden hazırlık yapmaya başladı.

Atasay, bernaylafem, Erdem Kıramer, Horizon, L’era Fresca, Now Bomonti, Zumosol, Pernigotti, The Savoy’un sponsorluğunda düzenlenecek gecenin geliri ile sokaktan kurtarılmış ve topluma kazandırılmış çocuklarımızın hayatlarını sürdürdükleri ve eğitim gördükleri Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Binası yapımına katkı sağlanacak.
magazincity.com

error: Content is protected !!