Bodrum’da Tarkan fırtınası

ttTÜRK sanat müziğinin duayeni Müzeyyen Senar’ı ziyareti sırasında gazetecilere “Bu gece Bodrum’u sallamaya geldim” diyen Tarkan, dediğini yaptı. Tarkan’ın Gümbet’teki konserini denizden ve karadan binlerce kişi izledi, trafik felç oldu.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki Haremtan Burnu’nda bu yıl turizmci Emre Ergani tarafından işletmeye açılan Bianca Beach Clup’ta konser veren popçu Tarkan’ı karadan yaklaşık 5 bin, denizden motoryatlar, tekneler ve zodyak botlarla gelen bin kişi izledi. Konser alanının kapısına kadar gelen yaklaşık 2 bin kişi de bilet bulamayınca geri dönmek zorunda kaldı. Tarkan’ın konser vereceği Gümbet semtindeki İnönü, Menderes ve Kıbrıs Şehitler caddeleri ile Haremtan Burnu’nda trafik felç oldu. Tarkan konser alanına Kumbahçe İskelesi’nden bindiği motoryatla gelmek zorunda kaldı.

ARNAVUTLUK CUMHURBAŞKANI DA İZLEDİ
Tarkan’ı, konserden üç saat önce eşi Tevten Topi ve iki kızı ile birlikte Bodrum’a 5 günlük tatile gelen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi ile Çağla Şıkel, Feraye, Fatih Ürek de izledi. Konser boyunca Topi’nin iki genç kızı, Tarkan’ın bol bol fotoğraflarını çekip şarkılarına eşlik etti. Tarkan’ın da konser arasında konuk Cumhurbaşkanı ve ailesine, yeni albümünden imzalayıp yolladığı öğrenildi.
Konserinde yeni albümündeki şarkılarının yanı sıra ‘Adını Kalbime Yazdım’, ‘Şıkıdım’, ‘Acayipsin’, ‘Acımayacak’, ‘Öp’, ‘Dudu’, ‘Nereye Böyle’, ‘Gülümse Kaderine’, ‘Unutmamalı’, ‘Asla’ ve ‘Dilli Düdük’ gibi şarkıları seslendiren Tarkan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Kilo verdiği ve yoğun spor yaptığı anlaşılan Tarkan ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hayranları izdiham yarattı. Bazı izleyiciler yere düşüp ezilme tehlikesi geçirdi.

DEDİĞİNİ YAPTI
Konserden 3 saat önce, Türk sanat müziğinin duayeni Müzeyyen Senar’ı kızı Feraye’nin evinde ziyaret eden, bir süre sohbet edip ayrılırken de gazetecilere “Bu gece Bodrum’u sallamaya geldim” diyen Tarkan, dediğini yaptı. Şarkılarının yanı sıra kendine özgü dansları ve görsel şovlarıyla izleyenleri büyüleyen Tarkan, “Ramazan ayına girdiğimiz son cumartesi gününde çok sevdiğim Bodrum’da bana inanılmaz bir gece yaşattınız. Ben de size sahnede olduğum sürece inanılmaz bir gece yaşatacağım. Ben yerimde duramıyorum. Siz de durmayın” dedi.
Tarkan konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.
Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!