19 Mayıs’ta Tarkan rüzgarı esecek

fft261_mf9218492Megastar Tarkan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı’nda Beşiktaş’ta düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında ücretsiz halk konseri verecek.
Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bir takım etkinliklerle kutlayacak. 4 gün sürecek olan Gençlik Festivali kapsamında İstanbullular 19 Mayıs coşkusunu yaşayacak.
Festivalin ilk günü 16 Mayıs Cumartesi günü Beşiktaş Akaretler’den Atatürk’ün milli mücadeleyi başlattığı ilk nokta olan Barbaros İskelesi’ne saat 19.30’da bando yürüyüşü yapılacak. Yürüyüşün ardından boğazda gerçekleştirilecek olan su perdesi gösterisinde dev bir Atatürk görüntüsü belirecek. Etkinlik kapsamında
Türkiye’de ilk kez bu denli büyüklükte denenecek olan dünyanın en renkli koşusu Color-Up gerçekleştirilecek.
17 Mayıs’ta Bebek Parkı’ndan başlayacak olan ve Kuruçeşme’ye kadar devam edecek olan, herkesin büyük heyecanla beklediği Color-Up koşusu saat 17.00’de yapılacak. Kuruçeşme’de son bulacak koşu esnasında adeta yer gök renklere boyanacak. Etkinlik kapsamında 19.45’te ise F-16 savaş uçaklarının yapacağı Solo Türk Uçuş gösterisi adeta nefes kesecek. Kuruçeşme Arena’da sosyal medya etkileşimli sahneler de festivale renk katacak. Gecenin finalinde ise saatler 20:30’u gösterdiğinde sevilen şarkıcı Murat Dalkılıç muhteşem bir konser verecek.
Festivalin üçüncü günü 18 Mayıs Pazartesi günü ise adeta müzik şöleni yaşanacak. Dört ayrı İTÜ Vizyon Müzik Grubu, Demokrasi Meydanı, Levent Meydanı ve Köyiçi’nde konser verecek. Köyiçi’nde Serbest Sahne, Demokrasi Meydanı’nda Nakkaş Müzik Grubu yine Demokrasi Meydanı’nda üniversiteler arası Halk Oyunları Şenliği ve Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyetlerin Sesi Korosu Beşiktaşlılara müzik dolu dakikalar yaşatacak.
Festivalin finali 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ise saat 19.30’da Ortaköy Dereboyu Camii önünden başlayacak fener alayı Milli Mücadele ateşinin yakıldığı, Atatürk’ün 19 Mayıs yürüyüşünün başlangıç noktası olan Barbaros Meydanı’na kadar devam edecek. 19 Mayıs’ın en büyük sürprizi ünlü sanatçı Tarkan, Beşiktaş Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında Barbaros Meydanı’nda halk konseri verecek. Muhteşem konser sonrası festival, havai fişek gösterileriyle son bulacak.
IHA

error: Content is protected !!