Devrim tatili

1426294841613Teknolojiden uzak Küba’nın tutkunu Tarkan, ülkedeki ‘internet devrimi’yle soluğu Havana’da aldı. Megastar, ‘cep telefonu ve internetsiz’ ülkede 1 hafta doğal yaşamın keyfini sürecek

Devrim tatili Şimdilerde yeni albümünün hazırlıklarıyla uğraşan Tarkan, geçtiğimiz haftalarda da bir reklam filminin çekimleri için İstanbul’a gelmişti. Reklam filminden 3 milyon dolar ücret alan Megastar, ardından da özel bir gecede sahneye çıkmıştı. Ünlü sanatçı, 1 haftalık yoğun temponun ardından dün tatile gitti.

PARİS’TEN ÖZEL JETE BİNDİ

Sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na giden Tarkan, önce Paris’e uçtu. Megastar, buradan kiraladığı özel bir jetle de Küba’nın başkenti Havana’ya gitti. Daha önceki yıllarda da birçok kez Küba’ya giden ve burayı çok seven Tarkan’ın şimdiki tatilinin amacı ise ülkenin değişmeden önceki son hallerini yaşamak.

1 HAFTA TEKNOLOJİDEN UZAK

Cep telefonu ve internetin kullanılmadığı ülkeyi doğal hayatı yüzünden çok seven Megastar, Küba’da yaşanan internet devrimi nedeniyle soluğu Havana’da aldı. Küba’nın birkaç ay içerisinde modern bir ülke olacağını düşünen ünlü sanatçı, değişimin son günlerinde burada 1 hafta kalıp çok sevdiği Küba’nın tadını çıkaracak. Tarkan, bu sırada yeni albümü için de çalışmalarını sürdürecek.

Ufuk ÖZCAN
takvim.com.tr

error: Content is protected !!