Tarkan’dan 11 dilde yeni yıl mesajı

Megastar Tarkan, Twitter hesabından paylaştığı video ile Türkçe başta olmak üzere 11 farklı dilde takipçilerinin yeni yılını kutladı.

Ünlü sanatçı Tarkan yeni yıla saatler kala Twitter hesabından takipçilerinin yeni yılını kutladı. Tarkan paylaştığı video ile 11 farklı dilde “Mutlu Yıllar” diyerek hayranlarının yeni yılını kutladı. Tarkan’ın yeni yıl mesajı, dakikalar içerisinde takipçilerinden çok sayıda retweet aldı.

KANSER HASTASI ARKADAŞININ MESAJINI PAYLAŞTI
Facebook hesabından da takipçilerinin yeni yılını kutlayan Megastar, kanser hastası olan bir arkadaşının kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Tarkan şunları kaydetti:
“Bu yıl sizlerle kendi yeni yıl mesajımı paylaşmak yerine, bir süredir kanserle mücadele eden bir arkadaşımın bana göndermiş olduğu ve kalbime dokunan mesajını paylaşmak istiyorum…

‘Hiç bir zaman yeni gelen yıldan büyük beklentilerim ya da hedeflerim olmadı.
Ama bu sene biraz farklı düşünüyorum. Geçen sene 2014’ ün gelişini kutlarken acaba 2015′ i görebilecek miyim, diye bir düşünce anlık da olsa aklımdan geçmişti. Ve şimdi yaşanan her anın kıymetini bilerek diyorum ki bu ve bundan sonraki senelerde tek istediğim güzel anılar biriktirmek. Bunu yapabilmek için de tek gereken şey sağlık. Naçizane tavsiyem, bu sene kendimize ve sevdiklerimize yatırım yapalım, onlarla daha çok vakit geçirelim. Zaman su gibi akıp gidiyor, nefes aldığımız her saniyenin hakkını verelim. Bunun için başımıza bir şey gelmesini beklemeyelim. Mutlu yıllar. Sevgiler.”
iha.com.tr

error: Content is protected !!