Tarkan’ın Neden Bir Megastar Olduğunu Kanıtlayan Sekiz Madde

tarkan1png-728x728-728x728

1-)ARAR BULURUZ İZİNİ
Unutulanların saman alevi gibi sönüp gittiği şöhret dünyasında belki de en önemli kural televizyonlardan, dolayısıyla halktan kopup kendini unutturmamak. Oysa Tarkan diğer ünlülerin aksine mümkün olduğunca ekrandan uzak duruyor. 1992’de içine girdiği pop müzik dünyasında bugün Tarkan , çıkardığı albümüyle zirveye çıkan, ardından gömüldüğü yıllar süren sessizliklerin ardından her yeni albümünde tekrar bomba gibi geri dönen bir star. Son günlerde bir reklam filminde oynamaya karar verip de uzun bir aradan sonra kendini gösterdiğinde ise hepimizi şaşırttı. Onu izlemenin hiç eskimeyen bir cazibesi olduğunu bize hatırlattı.

tarkan2png-728x728

2-) ADIMI KALBİNE YAZ
1994 yılında bir müzik ödülleri gecesinde Savaş Ay kendisine ödül aldığında ne hissettiğini sorar. Tarkan yıllarca konuşulacak o cevabı verir: ‘’Çişim gelmişti, hiçbir şey düşünemedim.’’

Yurdum insanı henüz Lady Gaga ya da Miley Cyrus ile tanışmış değil elbette o vakitler. Ülkenin tanıdığı en çılgın şarkıcılar omuzlarında vatkalarla dolanıp saçını filan savuruyor. Tarkan’ın açıklaması güm diye ülke gündemine bomba gibi düşüyor ama yıllarca tartışılsa da, kimse Tarkan’dan bu yüzden nefret etmiyor. Çünkü o kadar doğal bir tonda söylüyor ki, fazla fazla misafirlerin önünde ‘pipi’ demiş çocuk muamelesi görüyor. Evlerden hoşnutsuz cık cık sesleri yükseliyor. Ardından eşcinsel bir ilişkide çekilmiş fotoğrafları düşüyor ortalığa. O yine gayet rahat ve sevimli bir ses tonuyla ‘Eşcinsel olabilirim, olmayabilirim de. Bu kimseyi ilgilendirmiyor.’ diyor. Oysaki herkes onun özel hayatıyla ilgileniyor, ama rahat ve samimi duruşuyla medyanın kendisini hırpalamasına müsaade etmeden atlatıyor.

Her mikrofon uzatıldığında kısacık cevaplarıyla geçiştirirken yüzünde beliren gülüşün samimi olmadığına kim bizi inandırabilir ki?

tarkan3png-728x728

3-) COME CLOSER
Şıkıdım şarkısını yuvarlaya yuvarlaya söyleyen, ‘Yakalarsam muuuuck.’ diye dans eden yabancıların sadece Türkiye’ye tatile gelenlerden oluşmadığını yurt dışında onlarca saygın ödül alarak kanıtladı Tarkan. Herkes dünya çapında şöhret olmayı hayal ededursun, Tarkan kuşkusuz dünyanın en çok tanıdığı Türk popstarı.

tarkan4png-728x728

4-) SEN BAŞKASIN
Tarkan Kadın’a Şiddet’e hayırdan, HES’e, ‘Bana Elini Ver’ projesinden sokak hayvanlarına yardıma kadar onlarca sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve almaya devam ediyor. Üstelik bunu yine kendine has üslubuyla reklama dönüştürmeden gerçekleştiriyor.

tarkan5png-728x728

5-) OYNAMA ŞIKIDIM ŞIKIDIM
Tarkan göbek atmayı hepimize sevdiren isim oldu. Kliplerinde ve konserlerinde kendine hayran bırakan ‘Tarkan’ dansı hala barlarda düğünlerde en çok kullanılan figürler arasında. Onlarca genç pop şarkıcısının da kliplerinde ona benzemeye çalışması, bu konudaki yeteneğinin en büyük göstergesi.

tarkan6png-728x728

6-) DALGALANDIM DA DURULDUM
Bir insan hem pop hem arabesk şarkıları, hem de Türk Sanat Müziği’ni söylerken bu kadar yetenekli olabilir mi? Tarkan olur.

tarkan7png-728x728

7-) YAKALARSAM MUCCKK!
Çok yakışıklı starımız var ama Tarkan’ın gülüşüne bir bakar mısınız? Sizce bu adamın hem on yedi yaşında hem de otuz beşinde hayranlarının olması şaşılacak şey mi? (Yetmiş yaşındaki babaannemin bile bir gün klibini izlerken dayanamayıp ‘’Dünya ahret oğlum olsun ama çok yakışıklı çocuk.’ Demişliği vardır evet. )

tarkan8png-728x728

😎 KIŞ GÜNEŞİ
Tek başına ‘Kış Güneşi’ bile Tarkan’ı sevmemiz için bir sebep değil mi?
mynet.com

error: Content is protected !!