ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN

04Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki üçüncü konserinde sahneye engelliler için çıktı. Tüm geliri Eyüp Engelli Yaşam Merkezi’ne bağışlanan gecede Tarkan’ı izleyenler arasında engelli hayranları da vardı.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki üçüncü Tarkan konserini yaklaşık 7 bin kişi izledi. Megastar bu kez sahneye engelliler için çıktı.

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fatoş-Emir Sarıgül, Demet Sabancı Çetindoğan, Monik İpekel, Yalçın Ayaydın, Siren Ertan, Sitare Akdilek, Işıl Reçber gibi çok sayıda tanınmış ismin de izlediği konserin tüm gelirinin Eyüp Engelli Yaşam Merkezi’ne bağışlanacağı açıklandı.

ENGELLİ HAYRANLARLA ÖZEL EKİP İLGİLENDİ

Tarkan’ı bu özel gecede engelli hayranları da izledi. Ünlü şarkıcı sahneye çıkmadan önce protokol kısmının sağ tarafındaki alana getirilen tekerlekli sandalyeli bir grupla konser boyunca özel bir ekip ilgilendi.

Geceye “Daha engelsiz bir dünya, daha engelsiz bir Türkiye için hep birlikte olmalıyız. Bugün burada aramızda engel tanımayan dostlarımız var.

Onlara daha iyi bir yaşam sunmamız, onlara bu hakkı vermemiz lazım. Hep birlikte onlara biraz daha huzur verelim. Hepinize bu geceye katkılarınız için teşekkür ederim” sözleriyle başlayan Tarkan, 2,5 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi.

GÖKHAN KİMSESİZCAN
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!