Tarkan’a yakın bilet 500 TL!

100820131229192950994Harbiye’de beş gün içinde dört kez sahneye çıkacak olan Tarkan’ın bilet fiyatları el yakıyor. Tarkan’ı yakından görmek isteyen bu sene 500 TL ödemek zorunda

Megastar Tarkan’ın, Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’ndeki konserini en ön sırada izlemenin bedeli 500 TL… Bu sene Harbiye’de 5 gün içinde 4 kez sahneye çıkacak Tarkan’ın bilet fiyatları oldukça yüksek… Geçen sene 425 TL olan protokol tribününde Tarkan’ı izlemek isteyenler bu sene için 500 TL ödemek zorunda kalacak. Konser biletlerine geçen seneye göre her tribün için ortalama yüzde 30 oranında zam yapıldı. 31 Ağustos – 1-2-4 Eylül geceleri sahneye çıkacak Tarkan’ı izlemek isteyenler 500 TL’yle, 70 TL arasında ödeyerek bilet satın alabilecekler. Tarkan bu sene iki konserinin tüm gelirini ise bağışta bulunacak. 2 Eylül pazartesi günü yapılacak konserin geliri, Eyüp Engelli Yaşam Merkezi Projesi’ne, 4 Eylül çarşamba yapılacak konserin ise Doğa Derneği ve Seferihisar Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen ve Tarkan’ın da kurucuları arasında yer aldığı ‘Seferihisar Doğa Okulu’na bağışlanacak.

Üç konserin biletleri tükendi
Üç konserin biletleri ise tamamen tükendi. Bu üç konsere gitmek isteyenler için 70 TL’ye satışta olan merdiven bileti dışında seçenek yok. Sadece 2 Eylül konserlerinin biletlerinin satışı devam ediyor. Tarkan, hayranlarına konserde özel olarak hazırlanan sahnesi ve lazer şovlarıyla görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor.
SERCAN KISMET
milliyet.com.tr

error: Content is protected !!