Evlenmiyorum çünkü…

Tarkan, evlilik hakkındaki düşüncelerini yeni dergi People Report’a anlattı: “Mutsuzluk ve ayrılıkla sonuçlanan o bildiğimiz, alıştığımız biçimdeki evliliğe çok sıcak bakmıyorum.”
UZUN süredir basına röportaj vermeyen Tarkan, bu sessizliğini People Report dergisi için bozdu. Megastar, derginin ilk sayısına konuştu. Röportajında müzik tutkusundan, konserlerine nasıl hazırlandığından ve hayranlarıyla ilişkisinden bahseden ünlü şarkıcı, özel hayatı hakkındaki soruları da yanıtladı. Tarkan, “Evlilik ve çocuk hakkında ne düşünüyor, ne hissediyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Özgürlüğüme çok düşkünüm
“Ben ruhu asi, serseri, deli dolu, özgürlüğüne çok düşkün biriyim. Çocukluğumda da böyleydim. Doğam bu. Gerçek aşka varım. Sevgiye… Hayat arkadaşlığına… Ama çoğunluğun hayal kırıklığı, mutsuzluk ve ayrılıkla sonuçlanan o bildiğimiz, alıştığımız biçimdeki evliliğe çok sıcak bakmıyorum doğrusu. Gerçek aşk beklentisiz, egosuz, taktiksiz, oyunsuz, şeffaf olmalı. Ama istisnalar var elbet. Aşktan ümidimi kesmememdeki sebep de o istisnalardır. Hayat bu, yarın ne olur bilemem o yüzden. Bir anda tepetaklak edebilir beni. Hayatımın aşkı ve ruh ikizimle kesişirse yollarımız, her şey değişebilir. Çünkü biliyorum, ben aslında içimde hep onun yolunu gözlüyorum. Yeter ki aşk, aşk gibi aşk olsun. Yeter ki iki kalp bir olup atsın.”

Sahne için doğmuşum Tarkan, kendini sahnelere ait hissediyor: “En özgür olduğum, en kendim olduğum, en mutlu olduğum yer sahne. Bunun için doğmuşum.”

Hürriyet.com.tr

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!