Tarkan’ın 6 yıl sonraki albümü olay yarattı

12814318_1032412580130133_9006466043436848019_nTarkan’ın 6 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü ‘Ahde Vefa’, olay yarattı. Albüm için Türkiye dışında 10 ayrı ülkenin ‘iTunes servisi’nde tanıtım yapıldı. Albümü alan, sosyal medyada hemen kapağını paylaştı…

Müzik dünyası ve sosyal medyanın gündeminde dün Tarkan fırtınası esti… 6 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Ahde Vefa’ isimli Türk Sanat Müziği albümüyle hayranlarıyla buluşan Megastar, olay yarattı. Albümü çıkar çıkmaz alan ünlü sanatçının hayranları, sosyal medyada yeni bir akım başlattı.

56. SIRADA YER ALDI

Binlerce kişi, ‘Ahde Vefa’ albümünün kapak fotoğrafını arabada, ofiste ve sokakta çekip paylaştı. Tarkan’ın albümünün internet üzerinden indirildiği ‘iTunes’da, ilk kez bir Türk sanatçı için 10 ayrı ülkede tanıtım yaptı. Megastar’ın albümü ve ‘Sevmekten Kim Usanır?’ ile ‘Veda Busesi’ gibi şarkıları Türkiye listesine ilk sıradan girdi. Dün saat 18.00 itibariyle de Tarkan’ın albümünün indirilme sayısı, dünya genelinde 56. sıradaydı!

ALMANYA’DA GÜNDEMDE

Ünlü sanatçının albümü, sadece Türkiye’de olay yaratmadı. ‘Kadehinde Zehir Olsa’ ve ‘Sevmekten Kim Usanır’ şarkıları, Almanya’daki radyolar tarafından da gün boyu peş peşe çalındı.

Megastar’ın albümüne çıktığı ilk gün sahip olanlar, sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Ünlü sanatçının hayranları, ‘Ahde Vefa’nın kapağını araba ve ofislerinden çeşitli konseptlerle paylaştı.
sabah.com.tr

error: Content is protected !!