Uçurdu!

Tarkan’ın 5 günlük konser maratonu önceki akşam müthiş bir şekilde sona erdi. 35 bin kişiye seslenen Megastar, hem sevenlerini coşturdu; hem de esnafın cebini doldurdu

Harbiye Açıkhava’daki bir Tarkan maratonu daha sona erdi! Her sene olduğu gibi bu yıl da Açıkhava’ya damgasını vuran Megastar, 5 günlük konser serisinde yaklaşık 35 bin kişiye seslendi. Her konserinde mekanı hınca hınç dolduran Tarkan, hem kendi hem de organizatörlerin cebini doldurdu. Megastar’ın bereketinden faydalanan bir diğer kesim ise esnaftı.

MEGASTAR’A DUACILAR!
Açıkhava çevresinde köfte, su ve mısır tezgahı kuran satıcılar, kazanç rekoru kırdı. Cemil Topuzlu’nun yanındaki otopark da; Megastar’ın her konserinde tamamen doldu. Yine Açıkhava’nın içerisinde çekirdek, su, minder ve aksesuvar satanların da yüzü güldü. Tarkan konserinde 2 TL’lik tuvaletin önünde bile uzun kuyruklar oluştu.

KIVANÇ DUYDU!
Birçok ünlü gibi Kıvanç Tatlıtuğ da Tarkan hayranı çıktı. Yakışıklı oyuncu, Megastar’ı dinlemeye Azra Akın ile geldi. Kıvanç Tatlıtuğ’a Tarkan hayranlarının ilgisi çoktu.

Konser öncesinde sevenlerinin tezahurat yaptığı oyuncu, seyirciyi selamladı. Bu sırada aşkını gururla izleyen Azra Akın’ın mutluluğu da objektiflere işte böyle yansıdı.

AĞAOĞLU HOP OTURDU HOP KALKTI
Kendisi gibi Karadenizli olan Tarkan’ı sevgilisi Petek Ertüre ile en önden seyreden Ali Ağaoğlu da yerinde duramadı. Ağa, konseri herkes gibi ayakta oynayarak bitirdi.

Halil Çilingir

takvim.com.tr

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!