Tarkan’ın başına sarımsaktan taç

ttKASTAMONU’nun Taşköprü İlçesi’nde düzenlenen 24’üncü Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında sahneye çıkan Mega Star Tarkan, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Konserde, sarımsaktan yapılan tacı başına takan Tarkan, Cide İlçesi’ndeki Loç Vadisi’nde yapılması planlanan hidroelektirk santraliyle ilgili olarak da “HES hayır” dedi.

Taşköprü’de geleneksel olarak düzenlenen Uluslarası Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde Tarkan sahneye çıktı. Yeni albümündeki birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tarkan, konser alanını hınca hınç dolduran binlerce hayranını adeta coşturdu. Konser sırasında Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan Tarkan’a sarımsaktan örülmüş taç ve 41 adetten oluşan sarmısak demeti verdi. Yeni albümüne hayırlı olsun dileklerinde bulunan Arslan, “41 kere Maşallah” dedi
Tacı başına takan Tarkan, sarımsağın oldukça faydalı olduğunu söyledi. Tarkan, sürekli tükettiğini belirttiği sarmısağın, söylenenlerin aksine güzel bir kokusunun olduğunu ifade etti.

Sahnede, Cide’deki Loç Vadisi’nde yapılma kararı alınan hidroelektrik santrali ile ilgili olarak da, “Loç Vadisi’ne sahip çıkalım, bizim topraklarımız değerli. Hidrolektrik santrallerine karşı topraklarımızı koruyalım. HES’e hayır” dedi.

Konser sonrası Tarkan’a sarılıp öpmek için birbiriyle yarışan genç kızlar izdihama neden oldu. Çıkışta yeni albümünü değerlendiren Tarkan, “Verdiğim emeğe deydi” dedi.

CİPİNİN FRENİ BOŞALDI, KAZA TEHLİKESİ ATLATTI

Tarkan’ın, konser için Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne giderken kaza tehlikesi atlattığı ortaya çıktı.

24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nde konser vermek için Sinop Havaalanı’na uçakla gelen Tarkan, organizatör firmanın cipine binerek ilçeye hareket etti. Tarkan’ın içinde bulunduğu cipin Sinop’un Durağan İlçesi yakınlarında freninin tutmadığı fark edildi. Dar ve virajlı olan yolun sol şeridine geçen cip, güçlükle durduruldu. Tarkan ile yanında bulunanların büyük panik yaşadığı olayda sanatçı, kendisine eskortluk eden bir otomobille konsere yetiştirildi.
Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ(Kastamonu), (DHA)

hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!