Ben vatan haini değilim

Tarkan, Berlin konseri sonrası yalnızca Hürriyet’e konuştu
Türk pop müziğinin dünyaca ünlü ismi Tarkan, Berlin’deki muhteşem konserinden önce hakkında çıkarılan söylentileri değerlendirdi. Tarkan, ‘‘Son günlerde beni bir yerlere çekmek istiyorlar. Nerdeyse vatan haini ilan edecekler. Söylemediğim sözler yazılıyor, söylediklerimse eksik yanlış yazılıyor. Ben asla vatan haini olmadım’’ dedi. Tarkan, seçimler hakkında da ‘‘Ülkem için hayırlısı neyse o olsun’’ yorumunu yaptı.

Almanya’nın başkenti Berlin’deki muhteşem konserinde 2 bine yakın genci çılgınca coşturan ünlü pop sanatçısı Tarkan, Hürriyet’e yaptığı açıklamada ‘‘Son günlerde anlayamadığım gelişmeler oluyor. Beni bir yerlere çekmek istiyorlar. Ama ben vatan haini değilim’’ dedi.

Avrupa turnesinin Berlin’deki konserinde 3 saat boyunca sahnede kalan ve gösterdiği müthiş performansıyla yalnızca Türk gençlerini değil, Alman gençlerini de çılgınca coşturan Tarkan, bir kez daha uluslararası düzeyde yıldız olduğunu kanıtladı. Tarkan, bu unutulmaz konser öncesinde Hürriyet’in sorularını cevapladı. Son günlerde hakkındaki bazı gelişmeleri anlayamadığını belirten Tarkan ‘‘Birtakım insanlar, beni birtakım yerlere çekmek istiyorlar. Söylemediğim sözler yazılıyor. Neredeyse bir vatan hainliğim kalmadı. İnsaf!.. Ben asla vatan hani olmadım’’ diye konuştu.

BENİM YOLUM BU
Türkiye’deki seçimlerle ilgili olarak da ‘‘Türkiyem için ülkem için hayırlısı neyse o olsun’’ diyen Tarkan, vatandaşlıktan çıkarılma günü olan 17 Nisanın ertesinde verdiği konser sonrasında duygularını şöyle açıkladı:

‘‘Bu, bizlerin dışında gelişen bir süreç. Hiçbir şekilde içinde olmadım. Bu sürecin getirdiği noktada herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Ben hálá Türkiye’de sağduyulu insanlar olacağına inanıyorum. Bir Türk popçusu olarak tüm enerjimle, çalışmamla dünya sanatçılığını hedefliyorum. Artık benim yolum bu. Şarkılarımla, çalışmalarımla baş başa kalmak istiyorum…’’

Tarkan, konseri sırasında izleyicilere ‘‘Türkiyem için’’ diye seslendi ve ‘‘Sabret’’ şarkısını okudu. Şarkıdaki ‘‘Sabret inci tanem, bekle döneciğim’’ dizelerinin salondaki gençleri coşturup ‘‘Türkiye… Türkiye..’’ diye haykırmaları üzerine Tarkan’ın duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlendi.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!