Ünlü DJ Ralvero, sıkı bir Tarkan hayranı çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da konser veren dünyaca ünlü DJ Ralvero, sıkı bir Tarkan hayranı çıktı! Ralvero; bir gün, bir Tarkan şarkısı yorumlayabileceğini açıkladı.

Müzik dünyasında son dönemin en parlak isimlerinden biri olan DJ Ralvero, geçtiğimiz günlerde Bodrum’daki Halikarnas Club’da Türk dinleyicisiyle buluştu. ‘In My Bedroom’ isimli şarkısıyla beğeni toplayan DJ, Türkler’in enerjisinin çok yüksek olduğunu, bundan böyle Türkiye’ye daha sık geleceğini söyledi. İşte ünlü DJ’in yaptığı samimi açıklamalar:
‘In My Bedroom’, 2011 yılında ciddi bir başarı yakaladı. Şarkı o kadar sevildi ki; bu yıl değişik bir versiyonunu yeniden dinleyicilerin beğenisine sunduk. Parçamın, Türkiye’de de popüler olması ve sevilmesi beni çok mutlu etti.

KULÜPTEN ÇOK ETKİLENDİM…
Halikarnas’taki performansım sırasında şarkıma ne kadar büyük ilgi gösterildiğini daha iyi anladım. İtiraf etmeliyim ki; bu kadarını beklemiyordum. Çok kalabalık bir grupla karşılaştım. En kısa zamanda Türkiye’de yeniden konser vermek ve bu yoğun enerjiyi yaşamak istiyorum.
Bodrum’daki performasımdan önce Türkiye’de başka yerlerde de konserlerim oldu. Ancak dünyada Halikarnas kadar etkileyici bir kulüp görmedim.

TÜRKLER ÇOK POZİTİF
Türkler’in pozitif enerjisine hayran kaldım; çok samimi, canayakın ve pozitifler. Sadece ben değil; benimle birlikte Türkiye’ye gelen ekibim de Türk dinleyicilerimden çok etkilendi.
Bu sefer sadece iş için Bodrum’daydım. Ancak en kısa zaman içinde tekrar gelmek ve burada tatil yapmak istiyorum. Tabii ki bunun için önce iş programımı planlamam gerekiyor.
Türkiye ile haberleri takip ediyorum. Türk şarkıcılar arasında ise bir tek Tarkan’ı, onu da ismen biliyorum. Tarkan’ın şarkılarını başarılı buluyorum. Belki bir gün, bir Tarkan şarkısı yorumlayabilirim.

error: Content is protected !!