Tarkan’dan müthiş itiraf: Hem kadınım, hem erkek

Ünlü pop sanatçısı Tarkan, Posta Gazetesi’nde yayınlanan röportajında özel hayatına yönelik ilginç itiraflarda bulundu. Cinsel tercihini, ‘Hem kadınım, hem erkek’ diye tanımlayan Tarkan, ‘Homoseksüel misiniz?’ sorusuna ise ‘‘Androjen bir kimliğim var” yanıtını verdi. Tarkan’ın müthiş itirafları şöyle:

Androjenim Hissettiğim hem kadınlık, hem erkeklik. Kendimi ekrandan ben de şaşkınlıkla izliyorum. Sahnedeyken kendimden geçiyorum. Kendimi başıboş bırakıyorum. Müzikle sevişiyorum. Vücudumda farklı şeyler cereyan ediyor. O zaman kalça, omuz yerinde duramıyor. Androjen (Karşı cinsin bazı özelliklerini taşıyan kişi) bir kimliğim var. Bu nedenle, homoseksüellik iddiaları söyleniyor.

YENİ SEVGİLİ İçimi kıpır kıpır yapan biri var. İlişkimizin ne olacağını henüz bilmediğimiz için açıklayamıyorum. Ciddi bir ilişki yaşadım, biraz da korkuyorum. Henüz birine ait olma sorumluluğunu hissetmiyorum.

AIDS KORKUSU En çok başarısızlık, AIDS ve büyük kazalardan korkuyorum.

8 YIL KONSERİ Beyazıt Meydanı’ndaki ayaklanmalar, Meclis’teki kavgalar, anti-laik düşünceler ve gösterilere, bir Türk genci olarak çok üzülüyorum. Her şeyin çözümü eğitimde yatıyor. 8 yıl kesintisiz eğitim için konserler vereceğim. Hatta bunun için yakında şarkı yapacağım. ANAP Lideri, Mesut Yılmaz’a şarkı yapacağım.

BÜLBÜLDÜM Daha önce bir hayvandım. Bir bülbüldüm belki de.

İSTEDİĞİ KADIN Şehvetli, hırçın, kendine güvenen, sadık, çılgın, tescilli deli, beni didiklemeyen, sınırsız seven bir kadın istiyorum. Yoksa sıkılıyorum. İlişkimde heyecan olmalı.

ABD, KAYIPTI ABD’de çok zaman kaybettim. Kasetim 2.5 yıl gecikti. Konserleri kaçırdım. Fikir olarak Ahmet Ertegün’le bir türlü buluşamadık. Müzikte Akdeniz ve Türk motiflerini kullanmak ona hep ters geldi. ‘‘Böyle düşünürsen şansımız yok” dedi.

ERTEGÜN’E KIZDIM Ahmet Ertegün’e kaç defa, ‘‘Yeter artık. Bu durum beni, imajımı sarsıyor. Vaatlerde bulunduk, sözler verdik. Ne yapıyoruz biz?” diye çıkıştım. Geçenlerde yine aradım ve asabi bir şekilde, ‘‘Geliyorum” dedim. Bu çalışmada asla Amerikalı gibi lanse edilmek istemiyorum. ‘‘Bir Türk çıktı” desinler.

Stadı doldurdu
Pop müziğin starı Tarkan’ı, önceki akşam İnönü Stadyumu’nda Police gözlükleri için verdiği konserde 35 bin kişi izledi. Konser sırasında altı gömlek değiştiren Tarkan, sahne şovlarıyla da ilgi çekti. Sanatçıya, hızlı parçalarında erotik dansçılar, alaturka şarkılarda da beş oryantal eşlik etti. İzleyiciler arasında türbanlı Tarkan hayranları da vardı. Güvenlik çemberini yararak Tarkan’a ulaşmayı başaran bir türbanlı genç kız, sıkı sıkı sarıldığı genç popçudan yaklaşık bir dakika ayrılmadı. Genç kızı Tarkan’dan, güvenlik görevlileri zor ayırdı.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!