Tarkan’ın ABD planları

Son günlerde, satışları 1.5 milyonu bulan üçüncü albümü ‘‘Ölürüm Sana” ile müzik dünyasına büyük bir canlılık getiren Tarkan, yepyeni sürprizlerle hayranlarını şaşırtmayı sürdürüyor. Yaz boyunca konserlerine devam edeceğini söyleyen Tarkan, ekim ayında Ameri ka’ya dön-meyi planlıyor. Ünlü şarkıcı, ABD’de ‘‘you Sexy Thing” adlı şarkıyı single olarak çıkaracak.

Radyo D’de dün yayımlanan ‘‘Müzikometre” programının konuğu olan ünlü şarkıcı Tarkan, aralık ayında ABD’de ‘‘You Sexy Thing” isimli cover şarkıyı single olarak piyasaya süreceğini açıkladı. 70’li yılların popüler topluluğu Hot Choclate’ın ünlü şarkısı olan ‘‘You Sexy Thing”i programda söyleyen Tarkan, Amerika’daki prodüktörlerin kendisini dönmesini için sıkıştırdıklarını vurguladı.

ABD’de Atlantic Records ile yaptığı anlaşmadan sonra ilk somut adımı atacaklarını vurgulayan Tarkan, yapılan çeşitli spekülasyonların kendisini üzdüğünü, ancak insanlara hak verdiğini belirtti. ‘‘Biz Türkiye’de her şeyin çok çabuk yapılmasını istiyoruz. Biraz sabırsız davranıyoruz. Oysa dışarda işler hiç de böyle yürümüyor” diyen Tarkan, Ahmet Ertegün’ün kendisine sonsuz güvendiğini hatırlattı.

YENİ VE ÖZEL KADIN
Bu single nedeniyle çok heyecanlı olduğunu söyleyen Tarkan, aynı programda şu anda hayatında yeni bir kadın olduğunu da açıkladı. Bir sanatçı olarak ‘‘Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez” sözüne katılmadIğını söyleyen sanatçı, ‘‘Eğer siz kocaman bir toplum tarafından seviliyor, el üstünde tutuluyorsanız, onların da sizin hayatınızda olup bitenleri öğrenmeye hakkı var. Ancak ben, şu sıralar birlikte olduğum insanı onlara tanıştırmaya henüz layık görmüyorum. Layık gördüğüm anda da tanıştıracağım” dedi. Bu konuda birlikte olduğu insanla da aynı düşüncede olduklarını belirten Tarkan, ‘‘Benim ilişkilerim işte hep bu konuda tehlikeye girdi. İlişkilerimde medyatik olmayı hiç sevmiyorum” diye konuştu. ‘‘Şımarık” isimli şarkısının bazı kesimlerden çok fazla tepki gördüğünü kabul eden Tarkan, ‘‘Şarkıyı herkes istediği gibi yorumlayabilir, ama ben bu şarkıyı ilk dinlediğimde, ‘Ben söylemeliyim’ dedim. Tepki alacağımı bile bile. Ama galiba benim bir özelliğim de bu zaten. Önce Kıl Oldum, sonra Şıkıdım, şimdi de Şımarık” dedi.
Lale BARÇIN İMER
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!