Tarkan’la yükselişe geçti

Tarkan’la yaptığı işbirliğiyle yılın sponsorluğuna imza atan fizy, dijital müziğin tanımını değiştirdi. Müzik dinleme deneyimini eşsiz hale getiren özelliklerini Tarkan’ın yeni albümü ile tanıtan fizy’nin dinlenen şarkı adetleri geçen yıla oranla tam üç kat artış gösterdi.

fizy ile Tarkan işbirliğinde Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün’ün imzası var.

Türkiye’nin en çok bilinen ve kullanılan yerli dijital müzik platformu fizy, Megastar Tarkan ile yaptığı işbirliğiyle birçok yeniliğe de imza attı. Tarkan’ın son albümü 10’u sevenleriyle buluşturan fizy, dijital müziğin tanımını değiştirecek en yeni özelliklerini de Tarkan’ın albüm ve konser çalışmalarıyla duyurdu. Şimdiye kadar toplamda 11,7 milyon kez indirilen fizy ile kullanıcılar müziğin tadını sonuna kadar çıkarırken, video seçeneği sayesinde, Megastar’ın yeni klibini de ilk kez izleme ayrıcalığı fizy kullanıcılarının oldu. fizy üzerinden dinlenen şarkı adedi geçen yıla oranla tam üç katı artış gösterdi.

MİLYONLARCA ŞARKI İNTERNETTE

Bir dijital müzik platformundan daha fazlasını sunan fizy, yüksek ses kalitesi, canlı konser yayımları, sanatçıların başka yerde olmayan icraları ile sadece dinlemek değil izlemek isteyenlere de farklı bir tecrübe yaşatıyor. fizy, Türkiye’nin en meşhur radyo kanallarını dinleyicilerle buluşturuyor. fizy’de Turkcell’li kullanıcılar sevdikleri müzikleri, radyo kanallarını dinlerken veya video klip seyrederken mobil datalarından harcamıyor. Yerli yabancı milyonlarca şarkı ve video klibin yer aldığı fizy’de, geçen yılın ilk yarısında 228 milyon şarkı dinlenirken, 2017’nin ilk yarısında fizy’den şarkı dinleme rakamı 722 milyona ulaşarak geçen yıla göre üç kat arttı.

Konserleri canlı izleme ayrıcalığı
fizy’nin canlı konser yayımları sayesinde, Tarkan’ın Harbiye’deki konserleri Türkiye’nin her yerindeki izleyiciye naklen ulaştı. Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “Kullanıcılarımız, fizy markamız ile Megastar’ı çok yakıştırdı. fizy’nin en çok dinlenen sanatçısı Tarkan’ın şarkıları, kullanıcılar tarafından 37 milyondan fazla dinlendi. Tarkan’ın fizy’den yayınlanan canlı konserlerini 1,2 milyon kişi izledi. Tarkan’ın yeni albümünün yayınlanmasından itibaren 1 hafta içinde fizy’de indirilen Tarkan şarkıları 200 bin adedi geçti. Tarkan, fizy’de tüm zamanların en çok indirilen sanatçısı oldu. Dijital platformlarda ilk kez fizy’den yayınlanan Yolla video klibi ise 1,25 milyondan fazla izlendi. Bugüne kadar 11,7 milyon kez indirilen fizy, en meşhur uygulamaların ilk sırasında yer aldı. Bu rakamlar doğru işbirlikleriyle müşterilerimize en iyi hizmeti en yüksek kalitede sunma çalışmalarımızın meyvesini verdiğini bir daha gösteriyor” dedi.
Melih Bayram Dede
yenisafak.com

error: Content is protected !!