Tarkan Monaco’da konser verdi

5634bb4518c7733a083769adMegastar Tarkan, ikinci kez Monaco’da konser verdi. Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda sahneye çıkan ünlü sanatçı, hareketli şarkıları ve danslarıyla konuklarını coşturdu.

Monaco Prensi’nin şirketi Monte Carlo Societe des Bains de Mer (SBM), geçen yılki Tarkan konserinin ardından bu yıl da Megastar’ı ikinci kez Monako’da sahneye çıkması için ağırladı. 30 Ekim akşamı, Avrupa’nın en görkemli balo salonlarından Salle des Etoiles’de gerçekleştirilen özel akşam yemeğinin ardından Tarkan sahneye çıktı. Türk misafirlerin yanı sıra sanatçıyı Monako, Fransa, Rusya, Azerbaycan, İtalya, Fransa, Almanya, Ukrayna ve Kazakistan’dan gelen 850 kişi izledi. Ünlü sanatçıyı dinlemek için Monaco’ya giden Türk misafirler arasında Feryal Gülman, Hacı Sabancı, Özge Ulusoy, İdil Fırat, Yalçın-Neslihan Sabancı, Cem Lokmanhekim gibi ünlü isimler vardı.

SAHNEDE GÜL YAĞMURU

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Tarkan, “Gül Göktüm Yollarına” şarkısını seslendirdiği sırada davetliler megastarın sahnesine kırmızı gülleri avuç avuç attı. Güllerle kaplanan sahnede Tarkan, bir ara darbuka çaldırdı ve “Haydi bayanlar görelim o göbeciklerinizi” diye seslendikten sonra göbek atmaya başladı. Tarkan’ın kıvrak dansını izleyen sosyetik isimler de hünerlerini sergiledi. Davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, konser sonunda konuklara İngilizce ve Türkçe olarak “İnşallah seneye de burada buluşuruz” diyerek veda etti.

Geceden notlar
* Tarkan sahneye çıkınca hayranları konser alanına güller yağdırdı.
* Pop şarkılarını söyleyen Tarkan, istek üzerine “Benzemez Kimse Sana” adlı Türk sanat müziği eserini de seslendirdi.
* Tarkan, yabancı misafirlerle İngilizce konuşup sohbet etti.
* Konsere hiç ara vermeyen Tarkan, bis için yeniden sahneye çıktığı zaman kıyafetini değiştirdi.
* Tarkan, “Haydi bayanlar görelim o göbeciklerinizi” diyerek sahneye çağırdığı sosyetik güzellere göbek attırdı.

Yurda döndüler
Türk iş ve sanat dünyasının ünlü isimler, Tarkan konserinin ardından 1 Kasım’daki seçimlerde oy kullanmak üzere dün akşam saatlerinde İstanbul’a dönüş yaptı.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!