Tarkan: ‘Sen Başkasın Arda’

d31b1d952edb44a8Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konser maratonunun ikinci gününde de şova devam etti. Biletlerin günler öncesinde bittiği ve her yıl özlemle beklenen Tarkan konserine yine yoğun ilgi vardı.Konser alanına saatler öncesinde gelen hayranları bir yıldır görmedikleri Tarkan için uzun kuruklar oluşturdu.İstanbul dışından hatta yurtdışından gelen hayranları onu görebilmek onu dinlemek için heyecanla bekledi.
Konser alanını dolduran yaklaşık 7500 kişi ışıkların sönmesiyle cep telefonlarını hazırlayıp Tarkan’ın çıkış anını görüntülemek için birbiryle yarıştı.
Tarkan sahneye bir platform üzerinde ‘Ölürüm sana ‘ şarkısıyla konserine başladığında çığlık sesleri iyice yükseldi. Dansları sempatik tavıırları sahnede bitmek bilmeyen enerjisiyle herkesi büyüleyen Tarkan konserin ilk bölümünde hareketli şarkılarına yer verdi.

Konserde hayranlarıyla da sohbet eden Tarkan ‘ Hoşgeldiniz canlarım. Hepimizin stres atmaya ihtiyacı var. Ülkemizde son durumlarda üzücü olaylar yaşanıyor.Sizin biraz stresinizi almaya çalışıcam .Umarım başarabilirim ‘demesi büyük alkış aldı. 1992 yılında ‘ Yine sensiz ‘ albümünden bugüne kadar seslendirdiği şarkılardan oluşan bir repartuar hazırlayan Tarkan’a hayranlarının tüm şarkılarda eşlik etmesi görülmeye değerdi.
Konserin ikinci bölümünde ise Erkan Oğur ve ekibiyle türkülere yer verdi.Türkülerimizi unutmayalım özümüze dönelim ‘ diyerek sırasıyla ‘Leylim ley’, ‘Ne ağlarsın benim zülfü siyahım’, Allı turnam’, Uzun ince bir yoldayım’ ,’Mihriban’ ve ‘Ah yalan dünya’ türkülerini yorumlayan tarkan dakikalarca alkış aldı. yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Tarkan hem sesiyle hem sahne performansıyla hemde samimi ve içten tavırlarıyla bir kez daha sevenlerinin hayranlığını kazandı.
“Sen Başkasın” Arda
Konseri izleyenler arasında bulunan Barcelona’ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan ‘ı da unutmayan Tarkan sahneden ‘ Avrupa’da gururumuzsun, starımızsın.Şimdiki şarkımı senin için seslendireceğim” diyen Tarkan ‘ Sen başkasın” şarkısını söyledi.
kralmuzik.com.tr

error: Content is protected !!