Tarkan’ın gizlediği gerçek

tarkankaza160-300x147Sözcü Pazar, yıllardır saklanan olayı ortaya çıkardı. Megastar trafik kazası geçirdi, sol kolunu kırdı.

Attığı her adım yakından izlenen, adının karıştığı uyuşturucu operasyonu dahil her olayı ayrıntılarıyla bilinen Megastar’ın yıllardır yakınlarından bile titizlikle sakladığı kazayı ortaya çıkardık.

Tarkan’ın geçirdiği trafik kazası ona büyük acılar yaşatmış. Çok önemli olan bu olayda sol kolu kırılan, vücudunda ezikler oluşan sanatçının yaşadıkları, yürekleri ağızlara getirecek cinsten.

Şarkıları, sahnesi ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle Megastar unvanını layıkıyla taşıyan Tarkan’ın yıllar önce yaşadığı bir olay hayranlarını hayli üzeceğe benzer. SÖZCÜ Pazar, Megastar Tarkan’ın yurtdışında bir trafik kazası geçirdiğini ortaya çıkardı. Tarkan, yıllar önce konser vermek üzere gittiği yurtdışı turnesinde yaşadığı kazadan sağ kurtuldu.

Ucuz atlatmış

Kaza sonrasında sadece sol kolu kırılan ve vücudunda ufak çizikler oluşan Tarkan’ın kaldırıldığı hastane odasında çekilen görüntülerine
SÖZCÜ Pazar ulaştı. Hastane odasında o dönem yakın korumalığını yapan Murat Ditaban ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren sanatçının neşesi
dikkatlerden kaçmıyor.

Kolu kırık ama neşesi yerinde

İşte, geçirdiği korkunç kazada ölümden kıl payı kurtulan Tarkan’ın hastane odasında çekilen tek karelik fotoğrafı. Yanındaki yakın koruması olarak görev yapan Talat Ditaban.
sozcu.com.tr

error: Content is protected !!