Tarkan’dan “Doğa Sensin” konseri

21156435Seferihisar ilçesinde, ilk öğrencilerini önümüzdeki yıl alacak “Seferihisar Doğa Okulu”na destek amacıyla Tarkan’ın konser vereceği bildirildi.

Seferihisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Seferihisar Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenecek konserde Tarkan’ın, tüm şarkılarını “Seferihisar Doğa Okulu” için söyleyeceği belirtildi.

“Yedi yıldır aktivist duruşuyla Doğa Derneği’ni destekleyen” Tarkan’ın, aynı zamanda kurucuları arasında yer aldığı okulun, Seferihisar Belediyesi ve Doğa Derneği iş birliğiyle hayata geçirildiğinin kaydedildiği açıklamada, şunlar ifade edildi:

“Hazırlıkları yaklaşık iki yıl süren Seferihisar Doğa Okulu, ilk öğrencilerini 2014 yılında almaya başlayacak. Doğa kültürünün Türkiye ve dünyada yeniden yaygınlaşmasını sağlamak için kurulan okul, yaşamın ve öğrenmenin iç içe geçtiği, öğretmen ve öğrenci ayrımının olmadığı, geleneksel ve akademik bilginin birlikte düşünüldüğü yepyeni bir öğrenim anlayışıyla eğitim verecek. Ayrıca Tarkan’ın verdiği destekle araştırma faaliyetleri gerçekleştirecek ve öğrencilerine ücretsiz öğrenim imkanı sağlayacak.”

Tarkan’ın, “Doğa Sensin” başlığıyla vereceği konser, 11 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’de Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!