Shopping Fest’e Tarkan’lı açılış

19892116Ankara’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Alışveriş Festivali, 7 Haziran Cuma günü Tarkan konseriyle başlıyor. Festival hazırlıklarını görüşmek üzere AVM yöneticileriyle bir araya gelen Melih Gökçek, ATO’yla birlikte festivale 20’şer milyon lira katkı sağlamayı hedeflediklerini açıkladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Alışveriş Festivali’ni hazırlıklarını görüşmek üzere Ankara’daki Alışveriş Merkezleri idareci ve yöneticileri ile bir araya geldi.
Gökçek, festivalin 7 Haziran Cuma günü Kentpark AVM’de düzenlenecek Tarkan konseri ile başlayacağını bildirdi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin de katıldığı toplantıda Gökçek, Büyükşehir Belediyesi ve ATO’nun festival için 20’şer milyon lira katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek, sponsorların da eklenmesiyle bu rakamın 45 milyon liraya kadar çıkabileceğini ifade etti. Gökçek, festivalde 10 bin tane hediye dağıtımının amaçlandığını, bu 10 bin hediyenin bininin araba, 8 bininin çocuk ve büyük bisikleti, bininin de televizyon olmasını düşündüklerini belirtti.

hurriyet.com.tr

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!