“2010’da talihsiz olaylar yaşadım”

untitledPOPSTAR Tarkan, Ajda Pekkan ile birlikte yılbaşı akşamı Girne’de bir otelde vereceği konser için, Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.

Yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarkan 2010 yılında kendisini üzen bazı olaylar yaşadığını belirterek “Herkesin bildiği gibi bazı talihsiz olaylar yaşadım. Her şeyde bir hayır vardır, diyorum ve yolumda ilerliyorum. Bu talihsiz olayları yaşamak bazı konularda iyi de oldu. Ama 2010 yılında yeni albüm ve verdiğim konserler beni çok mutlu etti. Bütün şarkılarım beğenildi. Bu da beni bu yılda mutlu eden olay oldu” dedi.
2010 yılında Türkiye’de yaşanılanları da değerlendiren, “Türkiye’de bazı konularda gelişmeler var gibi görünse de çok büyük kargaşalarda var. Merakla ne olacağını bekliyorum. Bu konuları çok dile getirmek istemiyorum. İnşallah Türkiye birçok konuda da refaha ulaşır ve bu ülkenin topraklarında bir oluruz ayrım olmadan. Çünkü herkes bu toprakların bir evladı ve inşallah 2011 yılı barış yılı olur. Bu ülkede herkes el ele yaşamayı öğrenir” diye konuştu.

İNSANOĞLU’NA DÜNYA DAR GELİYOR
Bir gazetecinin “Allianoi için kumla kapatılma kararı alındı. Bu karar ile ilgili düşünceniz nedir?” sorusu üzerine Tarkan, şunları söyledi:
“Allianoi, Hasankeyf’de yapılanlar ve HES kampanyaları da bizi çok rahatsız ediyor. Doğamız yok edilmesin ülkemiz yok edilmesin. Allianoi inşallah kurtulur. Birçok doğacı ve doğaseverlerde buralar için mücadele içindeler, inşallah kurtulur. Buralar kurtarılırsa bunun gibi birçok yerde kurtulacak. Ülkemizin doğal güzelliklerinin yok edilmesi beni çok üzüyor. Dünyada bununla ilgili bir problem var. Dünya aslında bu anlamda kıvrılıyor. İnsanoğlunun nüfusu artıkça dünya bize dar gelmeye başladı ve yaşadığımız alanları ve doğal güzelliklerimizi yok etmeye başladık. Biz tabii ki kendi derdimizdeyiz unutmuşuz dünyayı doğayı. Geç olmadan uyanır ve kendimize geliriz”

BARIŞ İSTİYORUM
“2011 yılından da beklentileriniz nedir” sorusuna Tarkan, “Kendime ve herkese sağlık diliyorum. Sağlık olmadan hiçbir şeyin tadı yok mutluluğu yok. Ülkem için barış diliyorum. Televizyonda haber kanallarını izlediğimde üzülüyorum. Herkes inşallah el ele verip bu ülkenin topraklarında barış içinde yaşar” yanıtını verdi.

GÜZEL BİR KONSER OLACAK
Yılbaşı akşamı KKTC’DE Ajda Pekkan ile vereceği konser ile ilgili de konuşan Tarkan, “Harbiye konserinde Sayın Ajda Pekkan’a bir sürpriz yapmıştım ve onunla düet yapmıştık. Böyle bir teklif geldi ben de ‘neden olmasın’ dedim ve gerçekten güzel bir konser olacak” diye konuştu.
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!