Yıldız söyledi ben besteledim

ttMEGASTAR Tarkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserden önce ilginç açıklamalarda bulundu.

Tarkan, “İşim Olmaz şarkısının hikayesi var. Yıldız Tilbe o şarkıyı bana telefonda yazdırdı. Ben de besteledim” açıklamasını yaptı. Radyocular, daha önce de Yıldız Tilbe’ye benzer bir soru yöneltmiş, “Şarkının sizinle bir alakası var mı” sorusuna Tilbe’den, “Benim şarkıyla alakam yok” demişti.

Yaklaşık bir saat gecikmeyle sahneye çıkan Tarkan, “Bu Harbiye konserleri bir acayip. Ben doyamıyorum. Ramazan ayı olduğu için konser tarihlerini öğrenince korktum, arkadaşlara ‘Ramazan’da konser mi olur?’ dedim. Ama hiç öyle değilmiş” dedi. Yeni albümündeki şarkıları hepbir ağızdan söyleyen hayranlarına, “Albümü beğendiğinize çok sevindim. Her yerde şarkılarımı duyuyorum. Emeklerimize değmiş” diyerek sevincini paylaşan Megastar Tarkan, ardından da “Oynamam lazım, yerimde duramıyorum içim kıpır kıpır, haydi oynayalım” deyip “Oynama Şıkıdım Şıkıdım” şarkısını söyleyerek konser alanındakileri coşturdu.

Tarkan konserini izlemeye gidenler arasında sosyetenin tanınmış isimlerinden Şirin Yalçın, Elif Dürüst ve Gül Dürüst de vardı.

İki klip birden

Tarkan, aynı anda yayına sokmayı planladığı “Öp” ve “Adımı Kalbine yaz” adlı şarkılarına birlikte klip çekti. Tarkan, bu iki şarkısının klip çekimlerinin bir bölümünde bir pazar yerinde dolaştı. Her yerde hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Tarkan’ın klibi için pazar esnafı önceden uyarılırken, görüntü alınmaması için de özel güvenlik önlemleri alındı.
Ebru Esen TURGUD / MAGAZİN SERVİSİ Fotoğraflar: Levent KULU
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!