Tarkan hayranlarının karşısında

tt Tarkan, KKTC’de Lefkoşa Türk Belediyesi’nin organizasyonuyla Atatürk Stadı’nda Kıbrıslı sevenlerine konser verdi.

Tarkan Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki konserine 70 kişilik ekibiyle geldi. ‘Vay anam vay’ şarkısı ile sahneye çıkan Tarkan, konser alanına akın eden binlerce kişiyi kendinden geçirdi. Konsere KKTC’den olduğu kadar Türkiye ve Güney Kıbrıs Rum kesiminden de Tarkan hayranları katıldı. Tarkan, sahneye konfeti ve havai fişekler altında çıktı. Tarkan’ın sahneye çıkması ile coşan hayranları Başkent Lefkoşa’da uzun süre yerlerinde dans etti.

Tarkan konserine Güney Kıbrıs’ta yaşayan Rumlar’ın da ilgi göstermesi biletlerin yok satmasına neden oldu. Konser için Tarkan’ın ne kadar para alacağı konusunda hiçbir bilgi vermeyen Lefkoşa Türk Belediyesi sanatçıya belediye kasasından ödeme yapılmayacağını, ücretin sponsorluklarla karşılayacaklarını açıkladı. Ancak mega starın bu konser için yaklaşık 250 bin TL alacağı ileri sürüldü.

Adada bulunduğu süre içerisinde başkent Lefkoşa’da hizmet veren 5 yıldızlı Merit Lefkoşa Oteli’nde ağırlanan Tarkan, başkentin en yüksek binası unvanına sahip olan otelin 8’inci katında bulunan kral odasında kaldı. Merit Otel İşletme Müdürü Mine Gürses, otelden 28 oda rezervasyonu yapıldığını, Tarkan’ın kendisine ayrılan kral odası için herhangi bir özel istekte bulunmadığını kaydetti.

Lefkoşa Belediyesi’nce organize edilen konser için 1 aydan bu yana tanıtım yapılırken, Tarkan sevenler konsere girebilmek için 25 TL ödedi. Tarkan’ın konserinden önce Türkiye’de son aylarda ‘Salla’ şarkısı ile çıkış yakalayan Atiye sahneye çıktı. Atiye şarkıları yanında şovlarıyla da büyük alkış aldı.

hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!