Tarkan’ın gece kaçamağı

Askerden geldikten sonra eğlence mekanlarında çok sık görülmeye başlayan Tarkan, geçtiğimiz gece, hayli renkli bir İstanbul turu attı.

KIRMIZI GÖMLEK
Ünlü pop star, ilk önce ünlü modacı Zeynep Tunusluoğlu’nun moda editörlüğünü yaptığı derginin ‘‘Scene’’ adlı gece kulübünde verdiği davete katıldı. Tarkan, kırmızı kıyafet giymenin zorunlu olduğu davete kırmızı saten bir gömlek ve parlak gri bir pantolon giyerek gitti.

MANKENLER KAÇTI
Scene’ndeki davetten ayrıldıktan sonra Swiss Otel’e geçen Tarkan’ı takibe alan basın mensupları, iki dakika sonra ilginç bir olaya tanık oldular. Ünlü pop starın otele adım atmasının hemen ardından tanınmış mankenlerden Tuba Ünsal ve üç kız arkadaşı otelin kapısında belirdiler. Gazetecileri gören kızlardan ikisi yangın merdiveninden kaçarken, Tuğba Ünsal bir taksiye binerek oteli terk etti. Bu olaydan kısa bir süre sonra lobiye inen Tarkan, burada Nükhet Duru ile karşılaştı.

DURU’YLA SOHBET
Nükhet Duru, Tarkan ve yurtdışından gelen iki misafiriyle birlikte Swiss Otel’in içindeki ‘‘Le Select’’ barda program yapan Sezen Aksu’yu dinlemeye gittiler. Nükhet Duru ve Tarkan, bir müddet lobide sohbet ettiler. Tarkan’ın plakçısı Mehmet Söğütoğlu’nun da dahil olduğu sohbette Duru, Söğütoğlu’nun ‘‘Tarkan Türkiye’nin en iyi starı mı?’’ şeklindeki sorusuna ‘‘Halk zaten bunu gösteriyor’’ diyerek cevap verdi.

Tarkan çıktı kulüp basıldı
Tarkan ve gece boyu yanında bulunan arkadaşları Mehmet Söğütoğlu, Ali Güven, Zeynep Sicimoğlu ve vokalisti Berna Keser, hep birlikte Swiss Otel’den ayrılarak Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki ‘‘Godet’’ adlı marjinal gece kulübüne gittiler. Grup, eğlenmeye bir süre burada devametti. Kulüpten önce Ali Güven ve Berna Keser, daha sonra ise Tarkan, Mehmet Söğütoğlu ve Zeynep Sicimoğlu ayrıldı. Grubun ayrılmasınından hemen sonra kulübe gelen polis, bir baskın gerçekleştirdi. Tarkan ve arkadaşları böylece polis baskınından kıl payı kurtulmuş oldular. Tarkan’ın İstanbul’daki gece turu Beylerbeyi’nde konakladığı otelde son buldu.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!