Tarkan ve Musti Malatya Çelik Çanakkale yolcusu

Pop müziğinin dargın yıldızları Tarkan ve Mustafa Sandal, bedelli askerliklerini Malatya’da yapacaklar. Pop müziğinin bir başka ünlüsü Çelik ise askerlik için Çanakkale’ye gidiyor. Ünlü şovmen Beyaz’ın da Manisa’da askerlik yapacağı öğrenildi.

Uzun süredir yurtdışında yaşayan ve askerliği tartışma konusu olan Tarkan’ın bedeli müracaatı kabul edildi ve vatani görevini Malatya’da yapacağı açıklandı. Tarkan, Malatya’daki birliğine gitmeden önce 10 Ocak Pazartesi günü Türkiye’ye geleceğini, 14 Ocak Perşembe günü Maydanoz Showland’ta bir konser vereceğini, ertesi gün de birliğine teslim olacağını açıklayan duygusal bir mektup gönderdi. Tarkan gönderdiği mektupta şunları yazdı:

TARKAN’IN MEKTUBU
‘‘Bir yılı aşkın süredir uzağında kaldığım vatanım… Sana kavuşacak olmanın sabırsızlığını ve heyecanını yaşıyorum. Ailem, dostlarım…. Ve canlarım… Sizinle yıllarca paylaştığımızı yeniden paylaşabilmek… İlk günden beri aramızda olanı… anlatılamayanı… Unutulamayanı… Sizlere beni sabırla beklediğiniz için teşekkür ediyorum.

Uzaklarda iken ülkemizin ve bu ülkenin güzel insanlarının yaşadığı acıları yüreğimde hissettim. Artık hissettiklerimi yüreğimden çıkartıp dışarı vurmak istiyorum. Onlar için elimden gelen her şeyi yapacağım. 10 Ocakta dönüyorum ve döner dönmez tüm gelirini depremzedelere bağışlayacağım bir konserle aranızda olacağım. Bir sonraki gün ver elini Malatya… Askerliğimi bildik tanıdık yerlerde değil, Malatya’da yapacak olmak bana daha anlamlı geliyor. Dönüyorum. Görevlerimi yerine getirmek için!.. Sonra tüm dünyada… Bıraktığım yerden devam edeceğim. Ama şimdi dönüyorum. Zaten hiç gitmemiştim ki!…’’

KIŞLA YOLCULARI
Türk popunun sevilen bir diğer ismi Mustafa Sandal da bedelli askerliğini Malatya’da yapacak. Aralarındaki ‘‘müzikal rekabet’’ yüzünden birbirlerine dargın olan Tarkan’la Mustafa Sandal’ın aynı yerde vatani görevlerini yerine getirecek olmaları, değişik söylentilere neden oldu. Tarkan ve Musti, bir ay boyunca belki de aynı birlikte eğitime çıkacaklar. Bu arada pop müziğin sevilen isimlerinden Çelik’in bedeli askerliğini Çanakkale’de yapacağı belirlendi.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!