Vatanımı çok özledim

Almanya’nın en çok satan gençlik dergisi ‘‘Bravo’’ya açıklamada bulunan Tarkan, Türkiye’yi çok özlediğini belirtti. Tarkan, ‘‘Vatanımı her şeyden çok seviyorum. Türk olduğum için de gurur duyuyorum’’ dedi. Tarkan, ‘‘Şıkıdım’’ şarkısının aşık olduğu bir kızı anlattığını bildirdi ve bir aydır kalbinin boş olduğunu söyledi.

Türk pop müziğinin yıldızlarından Tarkan, Avrupa’daki hit listelerini zorlarken, en çok okunan gençlik dergilerine de konu oluyor. Almanya’nın ünlü gençlik dergisi Bravo, son sayısında Tarkan posteri yayınladı ve pop yıldızıyla geniş bir röportaj yaptı. ‘‘Vatanımı çok özledim. Vatanımı her şeyden çok seviyorum. Türk olduğum için gurur duyuyorum’’ diyen Tarkan, Avrupa’dan sonra Rusya’da da gönülleri fethettiğine değindi. Tarkan, Rus radyolarında en çok çalınan parçanın ‘‘Oynama Şıkıdım Şıkıdım’’ adlı şarkısı olduğunu belirtti. Dergiye sigara ve alkolü bıraktığını açıklayan Tarkan, son iki hafta içinde 5 kilo zayıfladığını söyledi.

BEDELLİ ASKERLİK
Türk popunun yıldızı, yaklaşık 8 aydır askerlik sorunu yüzünden Türkiye’ye gidemediğini belirtirken, Askere Alma Dairesi’nin hakkında olumlu karar vermesini beklediğini söyledi. Tarkan, ‘‘Yurtdışında çalışanların faydalandığı bir aylık bedelli askerlikten yararlanmak istiyorum. Bu imkan bana tanınırsa hemen görevimi yerine getirip askere koşturacağım’’ dedi.

Annesini çok özlediğini, Avrupa konserlerinde annesinin kendini sık sık ziyaret ettiğini vurgulayan Tarkan, ağustos ayında New York’ta Manhattan’daki evine yerleşeceğini, ardından da annesi ve kardeşleri ile tüm dostlarını ABD’ye davet edebileceğini ifade etti. Tarkan, en büyük arzusunun ‘‘1999’u 2000’e bağlayan yılbaşı gecesini tüm ailesi ile birlikte Türkiye’de geçirmek’’ olduğunu söyledi.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!