Listelerde yükseliyor

Tarkan’ın Fransa’da satışa sunulan 14 şarkılık ‘Tarkan ve Şımarık’ adlı çalışması hızla listelerde yükselmeye başladı.Tarkan, şu anda Fransız listelerinde 20 numarada. Genç sanatçının albümü isviçre ve Belçika’da da piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü plak şirketlerinden Polygram’ın Fransa kanadından aldığı teklifi değerlendiren ve 4 Ağustos’ta ‘‘Tarkan ve Şımarık’’ adlı bir albüm ve single piyasaya çıkaran Tarkan’ın bu çalışması Fransız müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Fransa listelerinde hızla yükselen Tarkan şu anda 20 numarada. Fransa’nın dev mağaza zinciri ‘‘FNAC’’ın listesinde 16’ıncı sırada bulunan Tarkan, dünyaca ünlü ‘‘Virgin Megastore Listesi’’nde de yine 16’cı sırada.

Etnik müziğin, diğer Avrupa ülkelerinden daha çok ilgi gördüğü Fransa’da Tarkan’ın, bu başarılı yükselişini devam ettireceği düşünülüyor. Tarkan’ın ‘‘Şımarık’’ adlı single’la aynı anda piyasaya sürülen 14 parçalık albümü de yine ‘‘FNAC Mağazaları’’nda 28’inci, ‘‘Virgin Megastore Listesi’’nde 45’inci, ‘‘Carrefour Listesi’’nde ise 50’nci sırada yer alıyor.

Ünlü şarkıcı, önümüzdeki günlerde Fransa’da yeni video klibiyle ekranlara gelmeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta Marsilya’da ‘‘Şımarık’’ adlı parçasına bir klip çeken sanatçı ‘‘Yavaş yavaş hedeflerime ulaşmanın sevincini yaşıyorum’’ diyor. Tarkan’ın kendi adını taşıyan bu albümünde, Türkiye’de piyasaya sürülen üçüncü albümünde yer alan şarkılarının yanı sıra ‘‘Hepsi Senin mi’’, ‘‘Gül Döktüm Yollarına’’ ve ‘‘Dön Bebeğim’’ şarkıları da bulunuyor. Tarkan’ın yeni çalışması İsviçre ve Belçika’da da piyasaya sürülecek.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!