Tarkan titizliği

10 günde 7 konser veren Tarkan, maratona başlamadan önce tüm detaylarla tek tek ilgilendi. 45 bin kişinin izlediği konserden günler önce çalışmalar başladı

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 10 günde 7 konser veren Tarkan, 45 bin hayranına seslendi. Yeni albümü, ‘10’ ve fenomen olan şarkılarını seslendiren Megastar, sahne almadan önce ekibiyle tüm çalışmaları titizlikle inceledi. Atlantis Yapım – Project Medya organizasyonuyla gerçekleşen konser maratonundan önce şarkıcı, teknik ve genel olmak üzere iki defa prova yaptı.

Tarkan’ın orkestrası ise beş gün önceden alana giderek provalarını gerçekleştirdi. Merdivenlerin bile dolu olduğu konser için, teknik ekip maraton başlamadan dört gün öncesinden kurulum çalışmalarına başladı. Sahne tasarımını, ses ve ışık konusunda alanında uzman isim Can Besbelli üstlendi. 250’den fazla kişi ise 7 gün boyunca görev aldı.

Orkestra şerefine

Biten son konserinden ardından orkestrasıyla kadeh kaldırırken çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan şarkıcı, “Sevgili orkestrama ve ekibime teşekkür etmeden olur mu hiç? Ve de bu fotoğrafta olmayan ama emeği geçmiş olan herkese… Ve de fizy’e tabii, çok teşekkürler” diyerek paylaştı. Tarkan’ın, sahneleri ise fizy uygulamasından canlı yayın yapılarak bir ilke imza atıldı.

Konserlere, gelemeyenler için yapılan canlı yayını bir milyon 200 bin kişi izledi. Yoğun istek üzerine şarkıcı, eylül ayında yeniden sevenleriyle buluşacak.
ABDULLAH MALKOÇ
milliyet.com.tr

error: Content is protected !!