Tarkan’dan doğum günü ziyareti

tarkan-dan-dogum-gunu-ziyareti-5465015Kayahan dün 66’ncı yaşına tedavi gördüğü hastanede girdi. Yoğun bakımda olan müzisyenin doğum günü sebebiyle sanatçı dostları Tarkan ve Ali Sunal hastaneye ziyarete geldi
0Sitene Ekle

Yumuşak doku kanserine yakalanan ve tedavisi devam eden usta sanatçı Kayahan, 66’ncı yaşına tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nde girdi. Kayahan’ı hastanede ziyaret edip doğum gününde yanında bulunmak için ziyaret eden ilk sanatçı Türk pop müziğinin ‘Megastar’ lakaplı sanatçısı Tarkan oldu. Hastanede yaklaşık bir saat kalan Tarkan, çıkışta objektiflere poz vererek, “Hem büyük ustanın doğum günü kutlamak, hem de sağlığını öğrenmek için kendisini ziyarete geldim” dedi.

‘Kayahan’ın En iyileri’ albümünde ‘Yemin Ettim’ isimli şarkıyı seslendiren Tarkan, usta sanatçı yoğun bakımda olduğu için kendisini göremediğini ifade etti.

‘Yoğun bakımdaydı’
Kayahan’ın eşi İpek Açar’dan sanatçı hakkında bilgi aldığını belirten Tarkan, “İnşallah iyi olur ve kısa zamanda aramıza döner. En son ziyaretimde kendindeydi fakat şu an yoğun bakımda olduğundan göremedim” dedi. Kayahan’ın doğum gününü kutlamak için hastaneye gelen bir başka ünlü isimde Ali Sunal oldu.
MESUT YILMAZ
milliyet.com.tr

error: Content is protected !!