Tarkan Twitter’da Rekor Kırdı!

Tarkan’ın Berkin Elvan Tweet’i Alex’in Twitter Rekorunu Kırdı!

Berkin Elvan’ın ölümünün ardından Tarkan’ın Twitter hesabından yazdığı “Unutmamalı” tweet’i Türkiye’nin en çok retweet edilen tweeti ünvanını eski Fenerbahçeli futbolcu Alex‘in elinden aldı. Tarkan’ın Berkin için yazdığı tweet an itibariyle 56 bin 769 kere retweet edilmiş durumda.

Hatırlanacağı gibi Alex de Souza’nın Fenerbahçe ile kontratını sonlandırdığını haber veren tweet’i 56 bin 667 adet retweet ile en çok retweet alan Türkçe tweet olarak tarihe geçmişti. Ancak Alex bu rekorunu yaklaşık 1,5 sene sonra Tarkan’a kaptırdı.

Salı günü hayatını kaybeden Berkin Elvan adına sosyal medyada üzüntülerini paylaşan ünlü isimlerden biri de Tarkan olmuştu. Tarkan kendi ünlü şarkısının “Unutmamalı” sözlerini Berkin’e ithaf ederek sonsuzluğu ifade eden bir görselle Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Twitter’da oldukça ilgi gören ve etkileşim rekorları kıran bu tweet şu anda 57 bine yakın retweet almış durumda. Bu da Tarkan’ın Berkin Elvan mesajlı tweet’iyle Alex’in veda tweet’inin retweet rekorunu aştığını gösteriyor. Böylelikle Tarkan da en çok retweet alan Türkçe tweet ünvanının da yeni sahibi oldu.

Kaynak: Sosyalmedya.co

error: Content is protected !!