Otolüks

Konser turnesi için şehir şehir gezen Megastar, yolculuklarını karayolu ile yapınca çareyi lüks otobüste buldu. Tarkan’ın otobüsünde adeta yok yok

MEGASTAR Tarkan’ın Fanta Gençlik Festivali’nde kullandığı dev ekibin yanı sıra, şehir şehir gezerken bindiği otobüs de görenleri şaşırtıyor. Ekipmanını taşınması için 200 kişilik hamal ekibi tutulan ünlü yıldızın yolculuklarda rahat etmesi için ona özel bir otobüs de yapıldı. Özel otobüste yatak odası, banyo ve play station odası gibi lüks ayrıntılar bulunuyor.
GÜNLÜK BİN 350 TL
Yolculuklar sırasında istediği zaman dinlenen istediği zaman bakımını yaptıran, istediği zaman ise play station başında eğlenen Tarkan, böylelikle kara yolu ulaşımının verdiği yorgunluktan kurtuluyor. Günlüğü bin 350 lira olan otobüs, turne kapsamında 34 gün için kiralanırken, lüks otobüsün içinde Megastar’ın rahat etmesi için her şey düşünüldü. Organizatörleri kira dışında VIP otobüs için ayrıca şoförün masraflarını da karşılıyor. Üç ayrı odası ve banyosu bulunan otobüsün hem yatak hem de oturma odasında birer büyük ekran LCD televizyon, ses sistemli DVD oynatıcılar ve play station da mevcut. Odaları klimalı olan otobüste buzdolabı, buz makinesi, masaj koltuğu ve 24 saat sıcak su bulunan lüks bir duş da bulunuyor.
19 YILLIK ÖZLEM BİTTİ Tarkan Fanta Gençlik Festivali kapsamında önceki akşam Çanakkale 18 Mart Stadı’nda sahne aldı. 20 bin kişinin izlediği konsere Tarkan, 22.30’da üzerinde T yazılı bir asansör ve ışık şovu arasında çıktı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Megastar, “19 yıldır Çanakkale’ye gelmemişiz, ne kötü etmişiz” diyerek Çanakkaleli hayranlarına olan özlemini belirti.

Halil Çilingir

takvim.com.tr

Bir cevap yazın

error: Content is protected !!