Tarkan sosyeteyi coşturdu

ttMika-Der, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yuva ve yerleştirme yurtlarında barınan çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Çırağan Sarayı’nda önceki gece bir yardım balosu gerçekleştirdi. Mega star Tarkan’ın cemiyet hayatının ünlü isimlerini adeta coşturduğu konseri Kelebek’ten Kubilay Keskin yazdı.

Uzun ince bir yoldayız

Minik Kalplerle Elele Derneği (Mika-Der) Başkanı Nesrin Ercan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yardım gecesine aralarında Arzu Sabancı, Aslı Üstünkaya, Zafer Kozanoğlu ve Çiğdem Hitay’ın da yer aldığı dernek üyeleri ile cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Gece, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın konseri ile açıldı. Rafi Portakal ile kızı Maya Portakal ihtiyaçları önceden belirlenmiş iller için mini bir müzayede gerçekleştirdi. Adana’ya Arzu Efe, Claudia Yılmaz ve Emine Kamışlı, Cengiz Çetindoğan ile Hasan ve Mustafa Bayar 25’er bin, Artvin’e Ömer Sabancı 75 bin, Amasya’ya Berna Çebi 75 bin, Samsun’a Tayfun Çebi 75 bin, Muğla’ya Ali Ağaoğlu 75 bin, Hatay’a Demir Sabancı 75 bin yardımda bulundu. Davetiyeleri 500 liradan satılan geceye 500 ünlü sima katıldı.

“KIZLAR BURAYA GELİN”

Tarkan’ın konserinde ise son yılların en renkli tabloları yaşandı. Tarkan sahneye çıktıktan sonra kendilerini tutamayarak önce masalarında daha sonra da salonun arka kısımlarında dans eden cemiyet hayatının ünlü isimleri Tarkan’ın “Kızlar buraya gelin” demesi üzerine bir anda sahnenin önünü doldurdu. Aralarında Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Aslı Üstünkaya ve Tansa Mermerci’nin de yer aldığı grup, dansın ve coşkunun tadını doyasıya yaşadı.

BU BİR BAŞLANGIÇ OLSUN

İki buçuk saat aralıksız şarkı söyleyen Tarkan konserini “Bu bir başlangıç olsun. Türkiye’nin birçok ili için birlikte çalışalım” sözleri ile açtı. Ünlü sanatçı, Aşık Veysel’in unutulmaz eseri “Uzun Ince Bir Yoldayım”ı seslendirirken bütün salon kendisine eşlik etti. Tarkan’ın “Unutmamalı” adlı şarkısına Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre el ele tutuşarak eşlik etti.
Ali Ağaoğlu geceye Petek Ertüre ile katılırken eski sevgilisi Çağrı Katre Türkay da iki aydır flört ettiği Hacı Sabancı ile geldi.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!