Başarımın sırrı seks

Bedelli askerlik yapmak için başvuruda bulunan Tarkan, şarkıları, klipleri ve röportajlarıyla Avrupa’da gündemden inmiyor. Avrupa ülkelerinin en çok okunan dergi ve gazeteleri, art arda Tarkanla yapılmış röportaj ve yazılar yayımlıyorlar. Son olarak Paris’te yayımlanan ‘‘Star Club’’ dergisi, Tarkan’la yaptığı röportajı ‘‘Fransa’da esen Şark Rüzgarı’’ diye verdi.

ŞIMARIK NEDEN SEVİLDİ
Tarkan, Avrupa’da müziğinin yanı sıra peşinden koşan Bunte, Star Club ve Fan De gibi gençlik ve müzik dergilerine verdiği röportajlarla da dikkat çekiyor. Paris’te yayınlanan ‘‘Star Club’’ dergisine konuşan Tarkan, ‘‘Başarımın nedeninin de seks olduğunu düşünüyorum’’ dedi. Tarkan, kendisini Avrupa müzik listelerinin üst sıralarına taşıyan ‘‘Şımarık’’ isimli şarkıyı da ‘‘cinselliği ağır basın bir şarkı’’ olarak niteledi.

BOĞAZ’IN MADONNASI
Fransız gazetecilere kendisine en büyük yardımı yapan kişinin Sezen Aksu olduğunu söyleyen Tarkan, Aksu için ‘‘O Boğaz’ın Madonna’sıdır. Şımarık şarkısının yazarı da o’’ dedi. Aşkı 5 yaşında bir çocukken tanıdığını belirten Tarkan, ilk heyecanını ‘‘O zaman Almanya’daydım. Kızın adı Julia’ydı. Ona sarıldığım zaman çok utanmış ve çekinmiştim. Aramızda hiçbir şey geçmedi’’ sözleriyle anlattı. Sevgililer listesinin hayli kabarık olduğunu ve bu listede yaşı ondan büyük kadınların da bulunduğunu belirten Tarkan, Elif Dağdeviren ile ilişkisini anlatırken de şöyle dedi: ‘‘Cosmopolitan Dergisi’nde çalışan bir gazeteciye aşık olmuştum. O benden dört yaş büyüktü. Üç yıl birlikte olduk. Sevgilim benim için her şeyini bıraktı.’’

EVLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUM
Tarkan, ‘‘Fan de’’ dergisiyle yaptığı söyleşide de evliliği şimdilik düşünmediğini açıkladı. ‘‘Kendimi çocuk sahibi biri olarak düşünemiyorum’’ diyen Tarkan, ‘‘Ama bu işler belli olmaz. Belki bir gün evlenirim’’ açıklamasını yaptı. Genç şarkıcı, bir gecelik aşkların adamı olup olmadığı sorusuna da şu yanıtı verdi:

‘‘Hayır. Kadın arkadaşlarımla uzun süre beraber olmak isterim. Ben çok romantik biriyim. Beraber olduğum kadına sadık kalmak isterim. Pek çok cinsel hastalığa yakalanmak söz konusu. Bir gecelik beraberlikler benim için uygun değil.’’

PREZERVATİF KULLANIRIM
Prezervatif kullanmaya büyük önem verdiğini vurgulayan Tarkan ayrıca çocukken pilot olmak istediğinden söz etti. ‘‘İngiliz Hasta’’ filmini izlerken gözyaşlarını tutamadığını ve bir yat sahibi olmayı çok istediğini anlattı.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!