1998

Teyze muhabbeti

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Tarkan, Amerika’daki sevgilisinden ayrı kaldığı şu günlerde, dedikodulardan uzak kalmak için her yere kız arkadaşı Nevbahar Demirağ’ın teyzesi Ahu Tuğbay’la gidiyor. Albümünün tanıtım çalışmalarına hız katmak ve yeni klibini çekmek için Türkiye’ye gelen Tarkan, katıldığı özel gecelerde sevgilisinin teyzesiyle samimi görüntüler veriyor. Kendisi de birkaç gün sonra Amerika’ya dönecek olan şarkıcı, Tuğbay’la çok da iyi anlaşıyor.

Son olarak önceki akşam ressam İsmail Acar’ın Çırağan Sarayı Q Caz Bar’daki sergisine giden Tarkan, oraya da sevgilisinin teyzesi Ahu Tuğbay’la geldi. Şehit, gazi ve mağdur olan asker yakınlarına yardım amacıyla yapılan sergiyi Tuğbay’la sarmaş dolaş gezen Tarkan, bir de tablo aldı. Açık artırmayı sunan Tarkan, ‘‘Ayasofya’’ isimli tabloyu bir milyar liraya satın aldı.

Sosyetenin güzel kadınlarından biri olan Ahu Tuğbay, yeğeninin sevgilisi Tarkan’a İstanbul gecelerinde eşlik ediyor. Tuğbay’a öz teyzesi gibi davranan Tarkan, onu sevdiğini her fırsatta gösteriyor.
hurriyet.com.tr

error: Content is protected !!