Orijinalini görmek için tıklayınız : Cevahir Otel TARKAN KONSERİ
Arkadaşlar teknik ekipden aldığım bilgiye göre cuma günü tarkan cevahir otel'de konser verecek tüm fanlara duyrulur.:20:
arkadaşlardan resim alınca sitede yayınlarım millet:20:
badboyserkan
20-11-08, 16:52
Grand cevahir otelin etkinlik kapsaminda Tarkan ozel konseri gozukmuyor oyle bir konser etkinligi yokmus bana verilen bilgiye gore...
nerede bulunuyor bu hotel acaba?
nerede bulunuyor bu hotel acaba?
Linki tıklarsan ayrıntılı biligyi bulabilirsin.
http://www.turkiyeotellerirehberi.com/grandcevahirotelandconventioncenteristanbuloteli.h tml
Grand cevahir otelin etkinlik kapsaminda Tarkan ozel konseri gozukmuyor oyle bir konser etkinligi yokmus bana verilen bilgiye gore...
Cuma günü konser :20:
haber için teşekkürelr gideceklerin adına sevindim
arkadaşlar resim çekerlerse koyucam siteye:20:
tarkaseksüel
20-11-08, 19:16
insallah hadi bakalım
MassConfusion
20-11-08, 20:26
Peki ne konseri bu...
Bu duyuru daha öncede yapmıştınız..
Peki ne konseri bu...
bayi toplantısı diyelim daha ayrıntıya girmeyelim:20:
evet arkadaşlar cuma günü Tarkanımın konseri var :15: biraz önce otel ile görüştüm
özel bi kolejin organizasyonu için orada olucakmış çoook üzgünüm ben ankaradayım ve gidemiycem :6: giden olursa lütfeeen resim:6:
teknik ekip bana bayi toplantısı demişti..neyse demekki öğleymiş:20:
denizmavisi
20-11-08, 23:56
otel şişlide bulunuyor geçen hafta ordaydım tüh ya kaçıracam konseri
Öyle herkesin elini kolunu sallayarak ya da bilet alarak gideceği gibi konser değil arkadaşlar davetiye ile girişler...
deniz_candeger
22-11-08, 01:21
Arkadaşlar teknik ekipden aldığım bilgiye göre cuma günü tarkan cevahir otel'de konser verecek tüm fanlara duyrulur.:20:
arkadaşlardan resim alınca sitede yayınlarım millet:20:
YAAAAAAĞĞğğğğğğğğğğğğğ!!! İnanmıyom yaaaaaaaaaaaaa bu haber nasıl kaçar benden. Oradan yeni döndüm. bilseydim otel'in kapısında biterdim :5:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.