Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni sezonda inş.beyazda....
dedikodu_tugberk
03-11-08, 22:16
arkadaşlar çok sağlam bir istihbarat aldım.bundan 2 veya 3 hafta önce beyaz bir açıklama yapmıştı.(tarkanın kafasında soru işaretleri var programımla ilgili şimdi programla ilgili düşüncelerini netleştiriyorum ve inş gelicek)diye bir açıklamasını d magazinde izlemiştik.kaynaklardan aldığım bilgiye göre(inanın çok sağlam)tarkan beyaza (şu an önümde çok sıkı bir maraton var.konserler...bu maraton bittikten sonra önümü daha rahat görücem ve aksilik olmazsa yeni sezonda bu güzel teklifini değerlendiricem)dediğini öğrendim ve çok sevindim.inş gelir program süper olur yaaaaaaaaa..:41:
sarıpapatya
03-11-08, 22:48
nediyosun inşallah yaa kimden öğrendin bak merak ettim şimdi ayy çıksın yaa ben çok istiyorum:4: :4: çok mutlu oldum tabi gerçekse...
kanka bence çıkmasın beyaz a ....haberin için teşekkürler beyazı severim ama kenan doğuluya yaptığı hareketlerden sonra benim kafamda soru işaretleri oluştu...hem tarkan için çok uğraşması gerekli...çünkü tarkandan bahsediyoruz
tarkan mı katılacakmış beyaz show'a hiç gülesim yoktu ilahi:18: :28:
Tarkan başından atmış işte böyle diyerek işimi yok Allah Allah:)
tarkan mı katılacakmış beyaz show'a hiç gülesim yoktu ilahi:18: :28:
Bir güldüm, pir güldüm ;) :D
imkansiz.. :) o kaynaklar yalan olmasin ?
hade bakalim gorecegizz ;) hic inanasim gelmezz amaa bilmemm ;)
yeni sezona kim öle kim kala :P
MassConfusion
04-11-08, 04:52
Umarım dediğin doğrudur. Gerçekten çok isterim Beyaz ın programına çıkmasını...
TARKANFREAK
04-11-08, 05:22
pek sanmiyorum öyle onca söylenenlerden sonra kolay kolay gelecegini.ama kimbilir belki süpriz yapar.bence cikmasin ama ...
tarkaseksüel
04-11-08, 16:03
Umarım dediğin doğrudur. Gerçekten çok isterim Beyaz ın programına çıkmasını...bende çok istiyorumm...:20:
trkntrkn89
04-11-08, 20:44
işallah çıkar,beyazı çook küçümsüorsunuz,beyaz kenan doqulu ya ööle davranmış olabilir ama josh(sawyer) a da nası davrandıqını gördük,bence tarkanı el üstünde tutcaktır...
inş çıkar ya beyaz çok uğraştı onun için
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.