Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
hüseyin 74
21-10-08, 17:22
herkese tarkan hayrani olan herkese gec de olsa slm ve saygilargec diyorum cünkü vakitsizlikten ve buraya nasil girilir bilgisizlikten katilamadim araniza ama degerli kiz kardesim melike beni aydinlatti bu konuda biraz uzun olacak yazim* simdiden sölim basinizi agritacam am mademki burasi tarkan hayranlari sitesi ve madem herkes burada onunla olan anilarini anlatiyo ve birakin bende anlatayim yasadiklarimi neden nasil ve ne zamandir tarkan hayrani oldugumu degilmi??** sizlere sabir diliyorum --* cok eskiden di tam 14 sene önce aacayipsin albümü henüz cikmisti ve tarkan oberhausen zelt de konser verdi ilk albümü daha almamistim yani ben ikinci albümle tanistim onunla ve digerlerine nazaran ben albümü ilk dinleyiste cok begendim sirf michael jackson jacksons5 ve janet jackson tür albümler dinleyen biri icin bu albüm muhetsem geldi bana ve gördümki bir türk de iyi müzik yapabiliyor o zamandir elimden geldigi kadariyla her konuda desteklemeye calisiyorum gidebildigim tüm konserleri kacirmamaya calisiyorum ki o zamandir düsseldorf konseri benim 13. cü kez tarkan konserimdi. ve allahim o ne konserdi??* bir rüya muhtesem bir performans ve ben ilk kez tarkani almanyada danscilarla sahnesini süsledini gördüm aslinda kendisi de sahneyi dolduruyor yetiyordu bile* ama hos olmus görsellik anlamina ve yeni tarkan fanlar icin sahnesi cok güzeldi yaaaa.* nedenmi?? bu yas ve basta konserden konsere niyemi konusuyrum ?? aslinda böle biseyi tarkan hayrani olarak sormayacak düsünmeyeceginizi umut ediyorum ama yinede* sölim anlatayim 35 yasinda evli 2 cocuk babasiyim ve bu konuda cok sözlere maruz kaldim... ben tarkani yaptigi müzik sov ve türk müzigini sarkilarini alman (yabancilara) da dinletme ve söyletmeyi basardigi icin seviyorum. 5 yasindan beri burda yasiyorum ama memlekt vatan hasretiyle her sene en az bir kere tr ye gitmeme ragmen* tarkanin yaptigiyla bir türk olarak vatan seven olarak herkesin gurur duymasi gerktigini düsünüyorum destek olmayanlara ise bari köstek olmayin demekle yetiniyorum adamin hakkinda gösterdigi basarilari haber yapmiyonuz madem kötü haber de yapmayin?? düsseldor konserinin ki 7.500 kisilik salon 2 hafta önceden biletlerin bittigini duydunuzmu?? amsterdam konseri icin tv de reklam 10 gündür dönmesine ragmen ve daha konsere 2 ay olsada 1.500 bilet kapisildigini hergün yüzlerce telefon la sahmerani aryani biliyormusunuz?? arayanlardan biri de benim bileti nasil neredden alabilecegimi sordum hehe son olarak simdilik amsterdam konserine gitmek isteyen gidecek olanlar bilet almak ta acele etsin o muhtesem tarkan dost ve arkadasligi konserinde bulusmak görüsmek kaynasmak ve eglenmek dilegiyle herkese saglik ve selamez diler bol vatan millet ve devllet adina hayirli islerde görüsmek üzre tarkani dinleye devam edin güzel olan herseyi destekleyin.... p.s. beyaz melek dvd si cikti sinemada izlemeyenlere duyrulur izleyenler de ev dvd kolleksiyon yapanlar mutlaka almali
yazdığınız yazı ve gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkürler
tarkaseksüel
21-10-08, 23:04
sankı.bu.ilk.ve.son.yazısıymış.gibi.konuştu.yaaa
TARKANFREAK
22-10-08, 08:37
sankı.bu.ilk.ve.son.yazısıymış.gibi.konuştu.yaaa
yok yok inanin bana hüseyin abi basimizin belasi olacak burda ama tatli belasi.yazdigi gibi onu ilk albümünden beri destekliyor.adam muzikten ve sanatcidananliyo ne yapsin hehe:)) bu arada accayip tarkan fanatigidir tarkan laf söyletmez:) hüseyin abi bi tanedir arkadaslar_:) onunla ilk ob konserinde tanismistik:) iyikide tanismisiz ve iyikide bu kadar samimi bir abim var:)
hüseyin abime saygilarimla:)
şu telefonla konuşma işini bizde yapsak nasıl olur ya sadece bi sesini duymak istiyorummm :10:
halloween06
23-10-08, 02:45
ben samsunluyummm:) ayrıca tarkanımı ilk cıktıgı günden beri bizde destekliyoruz.ve onu cok ama cok seviyorummmmm
hüseyin 74
23-10-08, 04:03
samlunlu kardesime saygilar
yok canim ilk ti evet ama son degil kesinlikle
dedigim gibi tarkancoll ile yeni tanistim kiz kardesim melike sayesinde ama benim pek vaktim olmuyodu buraya girmeye artik insallah baska yerlerden calip buraya harciyacgim vaktimi
güzel insanlar var gördügüm kadariyla ki tarkan hayrani olup ta yani.......
ben ilk yazimda biraz kendimi tanitim istedim . okudugunuza sevindim
bu ara bende karadenizliyim bartin 74 saygilar görüsmek üzre
eger köln konseri olursa kölnde veya amstaerdamda en iyisi her ikisindede???
melike, yengen beni öldürecek....... bol tarkanli günler
**MegaStarkan**
23-10-08, 16:26
Aramiza hosgeldiniz. Güzel yazi olmus.
Keyifli vakitler forumumuzda ;)
En iyi Tarkan forumu'na hos geldin,
iyi vakit gecireceginden eminim.
tarkaseksüel
23-10-08, 16:57
ben samsunluyummm:) ayrıca tarkanımı ilk cıktıgı günden beri bizde destekliyoruz.ve onu cok ama cok seviyorummmmmanaaaaa samsunlu bende samsunluuyummm bendeeeeeeee :):)))))))
Merhaba,
Yazın çok güzel olmuş. Gurbet hasretini çok güzel yansıtmışsın.Herşeyden önemlisi kısa ve öz olarak belirtmişsin ki " Güzel olan herşeyi destekleyin"....
Kesinlikle....
Foruma hoşgeldin.
OHHHHHHHHH kim gelmisssss Hüseyin agammmmmm:-)))))
tanidin mi beni ben Ebru!!! Aramizda hosgelin:-)))
ayrilik_zor
24-10-08, 01:38
dedigim gibi tarkancoll ile yeni tanistim kiz kardesim melike sayesinde ama benim pek vaktim olmuyodu buraya girmeye artik insallah baska yerlerden calip buraya harciyacgim vaktimi
Hüseyin abi cok iyi bir kisilige sahiptir kendisini Oberhausen,Dortmund konserlerinde görmüstüm Düsseldorf konserinde ise yakindan tanima firsatini buldum hatta Konseri beraber izledik unutulmaz bir Konserdi Köln Konserinde görüsmek dilegiyle...
ayrilik_zor
24-10-08, 01:41
anaaaaa samsunlu bende samsunluuyummm bendeeeeeeee :):)))))))
slm samsunlular bende SAMSUN'un ilcesi Bafra'dan Harun
ohhh annammmmm Samsunlar topladilar:-)))
yahu Tekirdaglilar yok mu????
hüseyin 74
24-10-08, 04:03
SAYGIN KARDESIM XYZ: tsk ederim hosbulduk siirin de cok güzel yalniz sen gördügüm en son ilahsin da ilah yerine baska bi kelime kullansak ILAH kelimesi sade ve sadece tek olan ALLAH icin kullanildigini biliyosun sanirim ve ben zannetmiyorum ki cok saygi duydugum TARKAN kendini ILAH yerine koysun ...... sadece bi öneri saygilar sunarim
hüseyin 74
26-10-08, 00:58
hayret ya birgün buraya girmeden zor duruyorum artik kolik mi oldum ne?? ebru nasil hatirlamam nasil unuturum seni ve ata demirer kardesi?? saol tsk ederim hosbulduk burda olmak konserde olmak kadar güzel :-)) hepinize güzel mesajlarinizdan dolayi saygilar sevgiler muhtesem bir dostluk var burda kölne veya amsterdama giideceklerle görüsmek üzre selamlar
TARKANFREAK
27-10-08, 07:28
haha hüseyin abim yengem seni öldürmez merak etme sen:))) bu arada ata demirer arkadasimiz gelmiyomus konsere:((( sen kesin cok üzüleceksin:)
heyecan sardi yine dörtbiryanimi:)) konsere az kaldi yaa hehe
sanada bol tarkanli günler
P.S: artik konsere giderken biletimi evde unutmayacagim söz veriyorum sana :18:
http://s2b.directupload.net/images/081026/cupzve3a.jpg (http://www.directupload.net)
MassConfusion
28-10-08, 06:47
yazın çok güzel olmuş abi :D:D ellerin dert görmesin
hüseyin 74
17-11-08, 03:22
yaaaaaa tam 30 gün sonra biz kölndeyiz ve tarkan la muhetesem bi konser olucak gelecek olan herkese görüsmek üzre
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.