PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : seda sayan da tarkan sarkısı ama nasıl???

tarkaseksüel
15-10-08, 18:23
bu gün kanalları dolanırken kanal d ye geldım ve o sırada programın sonuymuş mankenler bir narkanın ürünlerini sergiliyorlardı ve arka fon da datarkan sarkısı çalıyordu (just lıke that) bende sesini açtım bi güzel şarkıyı dinliyordum. sonra sarkının son nakaratına gelmeden bi ses duydum (tam anlamamakla beraber ) bi radyonun reklamıyıd yanı anlayacağınız sarkı korsandı !!!! buyrun burdan yakın korsan korsan dıye kıvranıyorlar aama 13 senedir devam eden saatının 1. si olan bi programda korsan sarkı çalıyorr !!:13: yani bu ne bagdaşmazlık bir söyledikleri diğerini tutmuyor ama bu suç kimin onu da bilmiyorum ne yapılabılır onu da bilmiyorumm??? ben yorumumu yazdımm sıra sizdee bakalı siz ne diyeceksiniz

Lorenser
15-10-08, 20:26
ayni hata mehmet ali erbil in programinda 'da yasanmisdi bu olay

sarıpapatya
15-10-08, 21:33
valla dicek bişey yok çok acı yazık!!!

eskalen
15-10-08, 22:22
Bende dikkat ettim, sabah denk geldi izledim...Sonunda mp3 sitesinin ismi söylenmiş şekilde şarkı sonuna doğru duyuldu. Programlarda bile korsan şarkı kullanılıyor. Sonra Seda Sayan veya diğer sanatçılar korsana hayır diyorlar.Bu ne kadar inandırıcı?

scorpioness
15-10-08, 22:30
Bu seda hanımın programında yapılan ilk olay değil senelerdir tekrar eden bişey defalarca mail atmamıza rağmen hala devam ediliyor program sorumluları aslında en başta kendi sanatçılarına yaptıkları ayıbın farkında değiller çünkü Seda hanım da bu piyasadan ekmek yiyor yazıktır ki böyle şeyler olmaya devam edecek dünya artık çok farklı boyutta dönüyor.

x_y_z
15-10-08, 22:54
daha önce Tarkan'in olsun,baska sarkicinin olsun bir cok sarkisi bir cok kanalin yayinlarinda mp3 seklinde verilmisti..Seda Sayan'da bunun son örnegidir..
Olabilir,mp3 dinlenebilir,herkesin parasi yetmeyebilir,ama benim anlamadigim şu,madem ki mp3 dinliyorsun neden kosan cd karsitisin..? madem korsana hayir diyorsun,neden mp3 dinliyorsun ? yani seda sayan gibi bir kisinin programinda böyle sey olmasi,sacma,üzücü..

MassConfusion
16-10-08, 03:00
yazık hemde çok yazık :(:(

ezel1710
16-10-08, 03:10
vayy sonrada türkiyenin en güvenilir sanatcisiyim diye gecin.
yazik

tarkaseksüel
16-10-08, 13:58
hadi bir olalım e postalar yağdıralım prıgrammaa sizi bilme maama ben tyollıcam haksızlığa gelememm
adres bu buyrun
bizeyazin@kanald.com.tr (bizeyazin@kanald.com.tr)
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr
insankaynaklari@kanald.com.tr

harelde bunlar işimize yarar

bns pnr
16-10-08, 14:55
yaa inanamiyorum böle canlı programlarda
bu kadarda mı dikkatsızlık olurrr saka gbi yaa
korsan a hayırr