Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedük'le dobra dobra
Tarkan'ın yaptığı işi neden samimiyetsiz buluyor? Yanıtlar ekranda. Kanaltürk 14.00
http://arsiv.sabah.com.tr/2008/09/21/gny/haber,CB6C634385054361B3BFF93821C87E76.html
6 ay amerikada yaşayıp ingilizce öğrenip ingilizce albüm yapılmaz,türkiyede hopbidi hopbidi yapıpda,yurt dışında sana teklif gelmeden albüm yapılmaz...dedi.
yorum:bu adam kim bir bilgim yok ilk defa bu programda tanıdım ama kendini çok beğenmiş bu kişilik fazla duramaz piyasada kaybolur gider..burnu kalmış bu çocuğun:16:
Bi kaç sarkisini dinledim, sound'u begendim vallahi.
Ama is sadece müzikte bitmiyor bu alemde, birazda kisilik gerekir, daha cikar cikmaz ona buna laf atmak, yorum yapmak ta nedemek?
arjen22-tarkan
21-09-08, 19:28
O Çok Mu Samimiymiş ...
tarkaseksüel
21-09-08, 19:34
Bi kaç sarkisini dinledim, sound'u begendim vallahi.
Ama is sadece müzikte bitmiyor bu alemde, birazda kisilik gerekir, daha cikar cikmaz ona buna laf atmak, yorum yapmak ta nedemek?çıkar çıkmaz mıı???:9: :9: bu adam mesur yaaa ingilizce sarkı soyluyor cover yapıooo tyeni çıkmadı ve sarkıları çok güzelll gercekten
ama bu onun soyledıklerıne hak veriorum anlamına gelmezzz
TARKANFREAK
23-09-08, 04:08
tarzini ve muzigini hic beyenmedim ben..
bende begenmedim bana uymuyor bu arada konusup dursun dilli düdük =)
adamain adida beduk mus ztn ha be"duk" ha duduk ha "DIlli DUDUK" birakin konussun dursun
ilk defa duydum ama eger piyasayı biliyosa işinde de iyi ise eminim dogru şeylerde söylemiştir, programı izleyelimde öle karar verelim bence
karma_elcin
27-09-08, 15:08
Bedük'ü severim ama herkesi ne hikmetse eleştiriyo dikkat çekmek istiyo olabilir Madonnaya da geçenlerde demediğini bırakmammıştı...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.