Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'ın doğumgünü yaklaşıyor!
prenses_elaa
17-10-08, 23:33
bencee beyaz showu aramalıyız
arkadaşlarr ben bugün atabildimm mektupp acabaa tarkanın elinee ulaşırmıı ancaa pazartesi veyaa salı teslim edilir dedilerrr:((((((((((
tarkaseksüel
17-10-08, 23:39
bencee beyaz showu aramalıyızbencedeyawww bayan arkadaslar arasın erkeklerı almıolar canı tel balntısına
ya ben dün cok ulasmaya calistim beyaazin programina kutliyacakzim doum gününü tlf bir süre meskul caldi sonra böyle bir nnumara yok dedi
heralde kilitlendi ama cok istedim.
beyaza diyecektimki senin programina cikmasini istiyorsun ama doum gününden habern yok bende olsam cikmam diyecektim ama nasib olmadi
Bende dün gece çok uğraştım aradım ama bir türlü düşüremedim yayın başlamadan önce kanal D yi aramıştım..adımı soyadımı aldılar yayın sırasında ara dediler aradım ama düşüremedim hep meşguldu kısmet olmadı..
ayrıca Beyaz'ın programın başında Tarkan'la ilgili yaptığı şeyi gördünüz mü?Ntv'nin spikeri canlı yayına bağlandı Tarkan'ı programına nasıl getirmeyi başardın diye sordu Beyaz bayağı bir üzülmüş görünüyordu..Beyaz'ın haleri telefonda Ntv'nin spikeriyle konuşurken çok komikti..:D
Bende dün gece çok uğraştım aradım ama bir türlü düşüremedim yayın başlamadan önce kanal D yi aramıştım..adımı soyadımı aldılar yayın sırasında ara dediler aradım ama düşüremedim hep meşguldu kısmet olmadı..
ayrıca Beyaz'ın programın başında Tarkan'la ilgili yaptığı şeyi gördünüz mü?Ntv'nin spikeri canlı yayına bağlandı Tarkan'ı programına nasıl getirmeyi başardın diye sordu Beyaz bayağı bir üzülmüş görünüyordu..Beyaz'ın haleri telefonda Ntv'nin spikeriyle konuşurken çok komikti..:D
bende tam bunu diyecektim okadar bahsetti ama doum gününü kutlamadi
kendisinden ona bir süpriz gibi birsey bekliyordum
halloween06
18-10-08, 23:13
arkadaslar dün gece radyo vardı neoldu radyoya
**MegaStarkan**
18-10-08, 23:22
arkadaslar dün gece radyo vardı neoldu radyoya
Radyo'muzu önemli günlerde aciyoruz. Duyuru yapiyoruz, acik olsa ;)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.