PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mega masal...

bounce
04-09-08, 21:57
arkadaşlar biliyorsunuz tarkanın ilk menejeri alpay aydın mega masal adında bi kitap yazmıştı ve kitabındaki tarık adlı ana karakterle olan ilişkisini anlatıyordu...ve tarık için de TARKAN diyordu kendisi...şimdi bu kitabın filmi çekilecekmiş...sanırım tarkanın başı çok ağrıyacak..

Inge
04-09-08, 22:16
Öyle mi? Kim Tarik oynayacak?

Inge
04-09-08, 22:21
aslinda o kadar kötü degil, yani tarkan ilgili olacak tabii güzel degil ama genellikle esinsellik ilgili guzel bir film olabilir Turkiye de...mesela Hamam il bagno Turca gibi...
Herkes ama bu film tarkan'la baglanti görmek ister...fark etmez...
yani bence o kadar büyük bir yalan degildi hepsi...
ve iliski varsa anlatabilirsin...
gizli gizli her zaman kötu bir sey...
ozel hayatini sokakta olmamasi isterse yani sevisme veya
bu seylerden utanma
hic gerek yok bence

badboyserkan
04-09-08, 22:23
evet bana alpay bey demisti cok onceden.. Mega Masal adli kitabinin konularini ve trajedilerini filme cekecek.. Bu arada filmde kimlerin oynayacagida belli degil..

**MegaStarkan**
04-09-08, 22:32
Sansasyon pesinde olan sahislar... gereksiz.

x_y_z
04-09-08, 22:40
Alpay Aydin'a gicik oluyorum...Tarkan neden böyle bir insanla calismis ki..Mega masalmis..Tarkan mega masalsa,kendisi masal bile olmayan bir hiç!

gülcan
04-09-08, 22:48
Filim çekecekmiş:11: Tarık adlı karakteride kendi oynar artık..

qüccin
04-09-08, 22:59
Sansasyon pesinde olan sahislar... gereksiz.

ewt bncede herzaaman ki gibi gene birileri reklam peşinde:16:

devilscream
04-09-08, 23:09
Sacmalik yani,baska hicbir sey değil...

szr67
04-09-08, 23:34
set çıkışında kavga var tarkan ve legend security ekibi dağatmaya gelir orayı

**MegaStarkan**
04-09-08, 23:39
Abartmayi cok seviyorsun galiba...

Hm kitabi okumadim, yorum yapamicam... Sadece yazilan cizilen haberleri biliorum bu konu hakkinda. Kitabin kisa özetlerini vs.

StaR
05-09-08, 00:28
Bence de saçmalık, gereksiz.

sengibisidünyayagelmez
05-09-08, 01:07
sence TARKAN ve çalışanları böyle "dağıtan" tipler mi?! TARKAN'ı sokak magandalarıyla karıştırmayalım.
mega masal'a gelince... alpay aydın'ın amacını cidden çözebilmiş değilim. hem bu tarz habrlerle gündeme gelmek istiyor, hem de zeytin dalı uzatır gibi TARKAN'ın konserlerine gidiyor. ilginç... gelişmeleri bekleyip göreceğiz. bakalım film çekilecek mi oyuncuları kim olacak ve TARKAN bu işe ne diyecek. sabretmek gerek.

szr67
05-09-08, 01:19
sence TARKAN ve çalışanları böyle "dağıtan" tipler mi?! TARKAN'ı sokak magandalarıyla karıştırmayalım.
mega masal'a gelince... alpay aydın'ın amacını cidden çözebilmiş değilim. hem bu tarz habrlerle gündeme gelmek istiyor, hem de zeytin dalı uzatır gibi TARKAN'ın konserlerine gidiyor. ilginç... gelişmeleri bekleyip göreceğiz. bakalım film çekilecek mi oyuncuları kim olacak ve TARKAN bu işe ne diyecek. sabretmek gerek.

hayda atilla mayda şaka takılıyoruz şurda ben megastarkan yokmu arkamdan laf atan yakarım sizi levent ağaoğlu tarafından lafına gülmeyi biliyosunuz valla bu siteyi anlamak zor yahu:20:

sarıpapatya
05-09-08, 01:24
yaa kendi hayatım diyerek başkalarının hayatını kullanıyo reklam peşinde başka hiç bişey değil çok gereksiz...

ezel1710
05-09-08, 01:33
en insanlarda bir kac sey secerim, pedofil, cikar yyada zevk icin katil v.s.
gerisi önemli deil insan olsun yater.
insanlarn duygulari endilerine ayittir.
ama bu konuda tek birsey söylenir bu kisi ne yaparsa yapsin istediyi seyi elde edmiyecek...

Ozz
05-09-08, 01:46
Olur mu bilemem...olunca bakarız gelişmelere ki olursa aksiyon dolu günler gelecek demektir...

tarkaseksüel
05-09-08, 02:12
bu konu hakkında hiçbbirşey bilmiorum sadece bırkaç ddıkodu bılıoe,rum aman e olacaksa kotu seyler olacakkk medya falan çok uğrasacak tarkanla sonra eskı defterler acılacak bu adamın peşine gazetecıler roportaj için düşecek ve o dam daha sonra isteiği eyi eline geçirmiş olacakk o da tabıkı ün reklam ve yenıden gundeme gelmeee

serce
05-09-08, 12:34
pek yorum yapamiyacam

prenses_elaa
08-09-08, 18:16
işte birde tarkan ona tşk ediyordu ahh tarkan çok iyi niyetli biri

TARKANFREAK
10-09-08, 23:50

aynenn valla kardesim..offf tarkanin sinirlerini bozacaklar canim benim yaa.tek onundegil bizimde tabi:16:

MassConfusion
10-09-08, 23:52
Tarkan ın üstünden reklam yapmaya çalışan biri gereksiz...!!!

kevser
11-09-08, 00:40
anlayamıyorum bu adamı ya Tarkanın gençliğinde yeterince etkileyip sömürmüş onu zaten daha ne istiyoki gündeme gelmek için artık insanlar özellerini bile satar olmuş bizde bu dünyadan bişey umuyoruz yazıkkk

sEçİl
14-09-08, 02:06
adamlar tarkanın sinirini bozmak için programlanmış resmen yaa anlamıyorlar ki bu adam bir star we hep öyle kalcak!!!