Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilli Düdük klibini beğendiniz mi ?
arkadaşlar bana göre klip güzel ama daha güzel olabilirdi ve o kızlar olmasa daha iyi olurdu gibime geliyor bide sizin fikrinizzz..::36:
arkadaşlar bana göre klip güzel ama daha güzel olabilirdi ve o kızlar olmasa daha iyi olurdu gibime geliyor bide sizin fikrinizzz..::36:
Kızlar konusunda kesinlikle katılıyorum ama ona ben bi anlam yükledim eğer onu düşünmüşlerse itirazım olmaz..:28: :28: bana göre tarkan hakkımda çıkan haberlere "bir tarafımla" gülüyorum diyor. Ne tarafı olduğunu da kızlar gösteriyor:18: :18: şaka bi yana kızları ben de beğenmedim çok gereksiz...
kızlar hakkında dediklerinize katılıyorum.bence dilli düdük klibi çok muhteşem olmuş.ben çok beğendim
Kızlar konusunda kesinlikle katılıyorum ama ona ben bi anlam yükledim eğer onu düşünmüşlerse itirazım olmaz..:28: :28: bana göre tarkan hakkımda çıkan haberlere "bir tarafımla" gülüyorum diyor. Ne tarafı olduğunu da kızlar gösteriyor:18: :18: şaka bi yana kızları ben de beğenmedim çok gereksiz...
:28: de get isiniz gücünüz zevzeklik kizlar gösteriyormus neresiyle güldüünü.:18: :28:
Klibe bayildim..Kesin grammy alir..Kızlar kötü diyorsanız,hayır kızlar da muhteşem.. :10:
klip herşeyiyle süper olmuş bence 10 numara ;)
sarıpapatya
03-09-08, 15:24
bende çok beğendim klibi kızlarıda beğendim valla dilli düdük gibi bi şarkıya çekilebilicek en güzel klip bence bayıla bayıla izliyorum :4:
denizmavisi
03-09-08, 15:27
klip güzel de ben teknolojinin olmadığı doğal klipleri daha çok seviyorum mesela kuzu kuzu,sorma kalbim gibi onun için benim tarzımı pek yansıtmıyor bu tip klipler
teknoloji harikası bir klip kolay kolay beğenmem bilirsiniz..grammy e tek aday bu klip başvuruyu ben yapabilirim isterse tarkan:20: eğer megastarkan lık hali devam edip gerçek dönüş yaptıysa bu teknikle devam etmek zorunda kliplerde
Klip çok Müthiş Gerçekten Tarkanın En Muhteşem Klibi Bnce:10: :10:
seninle aynı fikirdeyim.zevkle izliyorum:10:
Yakisikli89
03-09-08, 16:58
klipi cok ho$ buldum
güzel bir cali$ma
kliplerine cok önem gösterdiginin kaniti bu klip
Bence de :20:
Ben ençok kızları beğendim :D
tarki_ceycey
03-09-08, 19:50
Klibe bayildim..Kesin grammy alir..Kızlar kötü diyorsanız,hayır kızlar da muhteşem.. :10:
bencede doğru söylüosun :20:
sinemtevetoglu
03-09-08, 22:13
bayıldım...her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş...daha iyi olamazdı bence...
Daha iyisi olamazdı,ben bayıldım klibe.Tarkan'ın en iyi kliplerinden biri kesinlikle :)
arjen22-tarkan
03-09-08, 23:19
Bence Klip Harikkaaaa ....
vallla arkadaslar klıp dort dort olmus kızlar falan fılan ısını bılıyor super olmus
prenses_elaa
08-09-08, 18:22
benim görüp görebileceğim en güzel klip
tabi tarkan bundan daha iyisinide yapar am sadece tarkan
tarkaseksüel
08-09-08, 20:58
kızları bende beğendımm
halloween06
08-09-08, 21:57
kilp süper bahane götürmez
love_speak
08-09-08, 23:09
süper söylenecek bişi yok.çok güzel msj vermiş
muhteşem olmuş bence....şarkıyı pek beğenmemiştim ama klip harika muhteşem bişey olmuş.tarkana da yakışmış:10: :20:
Muhteşem Bnce Ve çok Kişi Için De
ba- yıl-dım tabiiki her zaman olduğu gibi mükemmel olmuş dilli düdük:)).
yaa o kızlar gerçektende çok anlamsız geldi bana yaaa ne alakaa.ama tüm sıkıntısını dile getirmiş resmen ben yinede bayıldım içinde tarkan olan herşeye aşığım ben
bence klip tek kelimeyle harika ben çok beğendim
150 bin dolara çekilmiş bi klip inş 5. klip istanbul ağlıyora gelir
ben dilli dudukk klibine bayildim gercekdenn cok guzel olmuss ellerine saglikk askimin walla :) bayildimm gercekdenn;)
aresalimis
01-11-08, 04:49
ne diyebilirim tek kelimeyle harika :20: yanlız kızların aynısından yabancı bir klipte de vardı yönetmen esinlenmiş herhalde (saksafon çalan kızlar)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.