Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilli Düdük(burdan Indirin)
AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.. hedefi farklı kaydet (save target as) diyerek indirin.
http://www.tarkan.com/dilliduduk.flv
"the sonaranan"
çok Teşekkürler indirdim bile;)
**MegaStarkan**
29-08-08, 20:38
Indirmistim önceden.
Umarim sen bize daha iyisini paylasirsin. Senin cekimler kaliteli oluyor :)
Tesekkürler paylasim icin ;)
sertaç pişkin beyefendiye sesleniyorum bu klipleri ekstra bölümünde dowloadunu ile izliyelim lütfen bu hizmette sağlansın
Indirmistim önceden.
Umarim sen bize daha iyisini paylasirsin. Senin cekimler kaliteli oluyor :)
Tesekkürler, paylasim icin ;)
bugün çekebilirsem paylaşayım. ayrıca klip çok güzel olmuş ben çok beğendim hep aklımda böyle birşey vardı sonunda oldu.
herkese iyi izlemeler...
payLşmın iÇin tşk edrimm...:20: :10:
indirdim bile süper çok tşkler
sinemtevetoglu
29-08-08, 21:33
süperrr...teşekkürler...
i have download it before ;) , tesekkurler :)
megastar_mert
29-08-08, 22:02
klip muhteşem yaaaa :)
sengibisidünyayagelmez
29-08-08, 22:28
ya ben indiremedim:S neden olabilir:/
ben metamorfoz için çekilen 2 klibi Tarkana layık bulmamıştım beğenmemiştim ama bu sefer gerçekten Tarkana yakışır bi klip yapmışlar klip çalışmalarında emeği geçen herkesi tebrik ederim :)
aslıhanuludağ
30-08-08, 00:06
herkes indirmş ama ben yapamadm inmedi walla
tesekürler ama ben indiremedim beceremiyorum pek.
tesekürler ama ben indiremedim beceremiyorum pek.
arkadaşlar linkin üstüne gelip mouse ye sağ tıklayın hedefi farlı kaydet deyin indirin çok basit yani.kolay gelsin...
flv olarak indiremeyenler indiripte flv playerı olmayanlar sizler için divx versiyon rapidshareden görüntü kalitesi tarkan.com sitesindeki ile aynı :)
| Tarkan - Dilli Düdük - Divx video indir (http://rapidshare.de/files/40350451/Tarkan-DilliDuduk-www.lordiz.com.avi.html) |
Linki yetkililer silmek isterse silebilir öyle bir durumda videoyu divx isteyen olursa bana pm atması yeterli :)
Rapidshare.de sitesinden download: Sayfada aşağıya inin sağ taraftaki Free butonuna tıklayın gelen sayfada orta kısımdaki geri sayımın bitmesini bekleyin daha sonra çıkan harfleri boş alana girin ve download başlasın..
klibi show tv de seyrettim sunucu sipiker metomorfozun 3.klibi dedi adamın sayması yok galiba:D
klip yine muhteşem olmuş :)
Real Madrid
30-08-08, 06:41
thanxxxxxxx
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.