Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan, Bu Gece Trabzon'da
Tarkan,Doritos konserlerine bu gece Trabzon'da devam ediyor. Adıgüzel Fuar Alanındaki konser saat 21.00'de başlayacak. Tarkan, Trabzon'un ardından 27 Ağustos'ta da başkent Ankara'da konser verecek.
Gönderen TarkanPLUS zaman: 24.8.08
Trabzon'da olsaydim kesin giderdim..forumdan giden arkadaşlar var mi..?
gidenlere şimdiden iyi eğlenceler ;) :20:
Giden arkadasLar var mı biLmiyorum. Ama varsa eger Tarkan'a bizden sLm söyLerLerse seviniriz :20:
abim gitmiş yaa :( ve erkenden çıkmış konserden arayıp arayıp dinletiodu bana en azından konser alanını biliorum çok kalabalık olması mümkün değil ama o yinede sıkılmış ben yokum diye:):)
love_speak
25-08-08, 16:57
hadi tarkan hadi tarkan gel ankaraya
bu arada o konserden sıkılınır mı hiç
konser de 5000 kişi varmış ....bu sayı çok normal çünkü o saatte trabzon ankara spor maçı var ve ilk maç trabzondaki ....o nedenle hatta çok iyi bi rakam da diyebiliriz....helal olsun tarkana....
kaynak:hürriyet kelebek son 48 saat te magazin turu
sinemtevetoglu
25-08-08, 20:44
TaRkAn'ın özellikle Karadeniz ve Doğu'daki konserleri beni çok sevindiriyor...'oralara gidemez, cesaret edemez' gibi haberler çıkarken bu organizasyonların olması çok güzel oluyor...
sıkılmış işte abim benim gibi bi fan değildir genelde benim için gelirdi konserlere o yüzden
hakan_limon
26-08-08, 00:12
koser çok güzeldi ya ben böyle konser görmedim daha
tarbzonlu arkadaşarım kesin gidecek
emelsultanss
01-09-08, 23:53
ben bu konsere gittim ve aman allahım aşık oldum resmen ya tarkana yaklaşmanın onu daha yakından görmenin bi yolu yokmu acaba:(
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.