Orijinalini görmek için tıklayınız : Show Haber-Taşdelen Konseri
Arkadaşlar bu akşam saat 19:30'da Show Tv ana haber bülteninde Tarkan'ın dün akşamki Taşdelen konserin gösterecekler haberiniz olsun..:20:
Arkadaşlar bu akşam saat 19:30'da Show Tv ana haber bülteninde Tarkan'ın dün akşamki Taşdelen konserin gösterecekler haberiniz olsun..:20:
TesekkürLer gülcan verdigin biLgi icin. ;) BakaLım göreLim tv den nasıL görünüyor konser :)
serhaTaşdelen
24-08-08, 17:27
tesekkur ederım gulcan canlıda ızledm ama olsn bıdaha ızlerım:D
Tesekkurler haber verdigin icin...Bende bekliyordum.....Boyle belediye konserlerini kacirmaz haberciler :)
Hbaer verdiğin için çok teşekkürler gülcan :)
sengibisidünyayagelmez
24-08-08, 18:20
izleyelim bakalım çok merak ediyorum:)
Arkadaşlar Atv ana haber bülteninde de gösterecekler..:20:
trkntrkn89
24-08-08, 22:07
hangisine bakcaz:D
cok güzel konser olmus ben gördüm arkadaslar..bu arada showtv de tarkanla sözlesme mi imzaladi ne baksaniza her konser show da :P
trkntrkn89
24-08-08, 22:56
hadi ya ben ikisindede görmedim gösterildimi?
bi yerde gösterildi ama nerde hiç fikrim yok :D
Atv'de verdiler haberi ..
Show tvde de vericeklerdi ama vermediler..:( arkadaşlar kusura bakmayın show tv yi arayıp sormuştum vereceklerini söylemişlerdi..
trkntrkn89
24-08-08, 23:39
ben show tv yi izledim:D
verdilermi ben neden göremedim:s kaçırmışım:18:
star'da da gösterildi ;) hem stardan hem de atvden izledim ben ;)
trkntrkn89
24-08-08, 23:47
showda gösterilmedi işte ben sen dedin die sonuna kadar bekledim o arada öbür haberler bitmiş show da göstermeynce kalakaldım:D
starın gösterdiine şaşırdım..
bende Atvdekini izledim o kadar bekledim show tv de vermediler hep sonunda verirlerdi başlarda mı verdiler?
trkntrkn89
24-08-08, 23:51
bende Atvdekini izledim o kadar bekledim show tv de vermediler hep sonunda verirlerdi başlarda mı verdiler?
:18: :18: hayır showda hiç vermediler...
hadi ya ben ikisindede görmedim gösterildimi?
Aynen ya ben de görmedim :(
ya ben izleyemedim nasıldı konser giden biri anlatabilir mi acaba zahmet olmazsa
show tv yi beklerken diğer kanalları kaçırdımm:(
sengibisidünyayagelmez
25-08-08, 15:58
ayy söylediniz diye show haberi baştan sona izledim ama diğer haberlerde vermişler:S video falan koyun da görelim bri
sarıpapatya
25-08-08, 21:18
bende izleyemedim video da yok bulamadım yarın felan bulurum sanırım merak ettim şimdi yaa
trkntrkn89
25-08-08, 21:42
öqle bülteninde nerdeyse bütün kanallarda vardı:D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.