Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce hangi şarkıya klip gelmesin?
Tarkan metamorfozda hangi şarkıya klip çekmesin..
bence Bam Teli.. :) ya sizce..
trkntrkn89
24-08-08, 12:51
ben bamtelini seviom,gün gibiyide seviom ama ona gelmesin bence:D
zaten koca yaz arada birle geçti dedikodu dilli düdük resmen harcandı:(
istanbul ağlıyora çekmesinde neye çekerse çeksin ama dedikodu ya da dilli düdük şart oldu artık ama çat kapı da güzel bi şarkı bence o da olabilir
ya gelsin hangisine gelirse gelsin
ya gelsin hangisine gelirse gelsin
Bence de hangisine gelirse gelsin. Hepsi birbirinden güzel sarkılar.. Zaten Tarkan bütün sarkılarına klip cekecegini söylemisti. Bence iyi de yapıyor. Böyle sarkıları ayırt etmenizi hic sıcak karsılamadım arkadaslar!.. Suna ceksin suna cekmesin yaLnıs bence :P
şaka dimi bu bunda 10 şarkı vardı hepsine çekti diyelim mesela 13 şarkı olandanda hepsine çeksin mi yani
şaka dimi bu bunda 10 şarkı vardı hepsine çekti diyelim mesela 13 şarkı olandanda hepsine çeksin mi yani
Vallahi onu bana degil Tarkan'a soracaksın..
imkanım olsa hiç durmaz sorardım ama şartlar el vermiyo işte:(
ama bence klip çekilecek şarkıları ayırt etmek yanlış bişey değil albümü tanıtacağına inanılan şarkılar olmalı bunlarda öyle olmasa niye çıkış şarkısı diye bişey vardır ki hepsine çeksin klip bi anda yayınlasın yani
:15: bncede istanbul ağlıyora çekmesin
Bence haksızlık ediyorsunuz şarkıların hepside çok güzel ..ayrı ayrı farklı duygularla Tarkan tarafından yazılmış şarkılar ayrıca Gün Gibi şarkısı radyolarda bile çalıyor.. Bam Telide çok iyi bir şarkı özellikle sözleri..
güzel olabilirler ona laf yok ama albüm tanıtmazlar
benim sarkima haksizlik yapmayin, ben seviyorummmm,olmasin klibi mlipi benim sarkimin tamam yaaa:((boylece daha cok kisi tarafindan kesfedilmesin:))))
sarkim:'gun gibi'...
Bence haksızlık ediyorsunuz şarkıların hepside çok güzel ..ayrı ayrı farklı duygularla Tarkan tarafından yazılmış şarkılar ayrıca Gün Gibi şarkısı radyolarda bile çalıyor.. Bam Telide çok iyi bir şarkı özellikle sözleri..
evet :20: .....
denizmavisi
13-09-08, 16:24
bence çat kapı,bam teli ve gün gibiye çekilmemeli ama çat kapıya çekmiş bile dedikodu ve hop hop muhakkak kliplenmeli yoksa araya gider güzelim şarkılar
Bamt Teli Bam Teli Bam Teli Bam Teli Bam Teli :4::21:
bence" istanbul ağlıyor "şarkıısına klip çekmesin
BENCE BÜTÜN şarkılara klip ceksin ya hepsi birbirinden hüzel bam teli bence cok güzel bir sarkı neden öyle diyorsun ki, gün gibi sarkısına klip cekmesin bence
sarıpapatya
24-09-08, 15:28
valla bence hop hop a çekmesin çünkü ondan çook daha güzel şarılar var istanbul ağlıyor, gün gibi, bam teli, çat kapı, yani hepsine çeksin ama ben şahsen hop hopa çekmesin kılip...
Cat Kapi MUHTESEM ! ona ceksinnn
digerleride cok güzel
hangisine cekerse seve seve izler ve dinleriz :)
MassConfusion
01-10-08, 15:23
bence hop hop a çekmesin güzel şarkı ama biraz farklı bi şarkı kendi tarzıının çok dışında bir şarkı
hepsine çeksin yaa hep heryerde her an görelim onuu
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.